Felnőtt csapatunk ma megkezdte a felkészülést a tavaszi folytatásra

Fotó: Kovácsevics Dusán

A szusszanásnyi pihenőnek vége, NB II-es felnőtt csapatunk ma délelőtt megtartotta első edzését 2023-ban. A január végi bajnoki rajtig négy edzőmeccs vár ránk, mind hazai pályán.

 

A 2022/2023-as szezon első felét december 11-én zártuk le, amikor is a 20. fordulóban hazai pályán 0-0-s döntetlenre végeztünk a Gyirmót FC Győrrel. Mindez azt jelentette, hogy 22 ponttal a 16. helyen telelünk.

A pihenőnek immár vége, felnőtt csapatunk ma délelőtt megtartotta első edzését 2023-ban. A bajnoki folytatásig négy hetünk van vissza, hiszen a 21. fordulóra január 29-én, vasárnap kerül sor: az MTK vendégei leszünk. Addig négy felkészülési mérkőzést játsszunk le, az elsőt most szombaton 13.00 órakor a HR-Rent Kozármisleny ellen. Szurkolóink számára jó hír, hogy mind a négy meccset Szentlőrincen rendezzük meg.

Felnőtt csapatunk keretében egyelőre nincsenek nagy változások. Eldőlt, hogy Török László és Csilus Ádám távoznak csapatunktól, mind a két középpályással közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Nagyon jó hír, hogy megkezdte a felkészülést Jancsó András: a tavaly tavasszal súlyos sérülést, keresztszalag-szakadást szenvedett játékosunk egyelőre különmunkát végzett, bízunk benne, hogy mihamarabb csatlakozhat a társaihoz!

 

Felkészülési mérkőzéseink:

Január 7., szombat, 13.00:    Szentlőrinc – HR-Rent Kozármisleny

Január 14., szombat, 13.00:  Szentlőrinc – PMFC

Január 15., vasárnap, 13.00: Szentlőrinc – Kaposvári Rákóczi FC

Január 21., szombat, 13.00:  Szentlőrinc – NK BSK Bijelo Brdo (horvát)