Folytatni akarjuk győzelmi sorozatunkat – szombaton kupacsata vár ránk!

Fotó: Philipp Karesch

A szerdai bajnoki forduló után szombaton (16.30) már ismét tétmeccset vív felnőtt csapatunk, amely a MOL Magyar Kupa első körében a Marcali vendége lesz.

 

Minden szép és minden jó eddig felnőtt csapatunk házatáján, hiszen az NB III-as bajnokságot két győzelemmel kezdtük: előbb 4-0-ra nyertünk Kaposváron, majd szerdán 4-1-re vertük hazai pályán az Érdet. A hétközi mérkőzés után sem maradunk hétvégén tétmeccs nélkül, ugyanis kezdődik a MOL Magyar Kupa, amelynek az első körében a Marcali vendégei leszünk. A leendő házigazdák a Somogy vármegyei I. osztályban szerepelnek, s az előző idényben a dobogón végeztek, bronzérmesek lettek.

– A bajnoki rajtunk jól sikerült, hiszen mindkét meccsünket megnyertük, ezt a sorozatot szeretnénk folytatni – fogalmazott vezetőedzőnk, Pichler Gábor a Magyar Kupa-csata kapcsán. – Teljesen mindegy, hogy a Marcali milyen osztályban szerepel, kellőképpen tiszteljük az ellenfelünket, és maximális erőbedobással fogunk küzdeni ezen a mérkőzésen is. A célunk természetesen a győzelem, tovább szeretnénk jutni, ugyanakkor ezt a meccset szeretnénk arra is használni, hogy tovább csiszoljuk a játékunkat, gyakoroljuk a taktikai elemeket.

A kupacsata után a következő bajnoki fordulóra jövő hétvégén kerül majd sor, augusztus 13-án, vasárnap a Fehérvár II. csapatánál vendégeskedünk.

MOL Magyar Kupa, 1. forduló: Marcali VFC–Szentlőrinc (augusztus 5., szombat, 18.30).