Fontos mérkőzés jön pénteken a Villány TC ellen

Minden meccs nagyon fontos, ezt jól tudjuk, de a Baranya megyei I. osztály következő fordulójában a szokásosnál is lényegesebb lesz győznünk!

 

A PEAC PMFC II. elleni kisiklásunkat kedvező pozícióból indulva feledtethetjük. Úgy alakultak az előző forduló eredményei, hogy vereségünktől függetlenül is a tabella harmadik fokán tanyázunk még mindig. No, a soron következő fordulóban már muszáj kezünkbe vennünk sorsunkat, mert aktuális ellenfelünk, a Villány TC ugyanannyi pontot tud felmutatni, mint mi, csak épp rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően egyelőre mögöttünk van. 

Múlt héten a hagyományok derbijét vívtuk, ezúttal pedig egy tabellarangadóra kell felpörögnünk tehát – és most már nincs mese, tényleg fel kell, ezer fokra! Nyilván megterhelő sorozatnak hangzik, de nem jelenthet gondot számunkra, ha önbizalmat merítünk abból, hogy végre megmutassuk magunknak is, nem csak hazai pályán vagyunk masszívak és frissek! Az eredeti program ugyanis változott, nem a Villány látogat el hozzánk, hanem mi megyünk a borvidékre!

A kezdősípszó október 22-én, pénteken hangzik majd el 14:30-kor Villányban!

Hajrá, Lőrinc!

(Fotó: www.magyarfutball.hu)