Forró, Vajda és Pergel is nálunk folytatja

NB III-as együttesünk egy új, valamint két visszatérő játékossal erősítette meg keretét a harmadosztály 2019/2020-as kiírására.

Első számú csapatunknál is megtörténtek az első erősítések a következő szezonra. A tegnapi nap folyamán hivatalossá vált, hogy egyesületünkél folytatja pályafutását Forró Attila, valamint két korábbi labdarúgónk, Vajda Roland Attila és Pergel Bence.

Forró Attila a SZEOL SC csapatától érkezik hozzánk, ahol az elmúlt öt idényben 115 NB III-as és 28 NB II-es mérkőzésen lépett pályára védekező középpályásként. Vajda Roland Attila az elmúlt fél évet szélsőként töltötte az NB III-as FC Nagykanizsánál. Pergel Bence - szintén a tavaszt - a Kozármisleny FC-nél töltötte.

Mind a három játékost megkérdeztük arról, hogy mi motiválta abban, hogy Szentlőrincen folytassák pályafutásukat és mik az egyéni valamint csapatszinten a céljaik az idei szezonra.

 

Mindenképpen szerettem volna előre lépni és új impulzusokkal gazdagodni, erre pedig a szentlőrinci lehetőség, azon belül is amit a szakosztályvezető és szakmai igazgató felvázolt, szimpatikus volt. A csapattal szeretnék minél jobb helyezést elérni a bajnokságban, valamint egyénileg szeretném kihozni magamból a maximumot, hogy ezzel is segíteni tudjam a csapatot. 

 

Forró Attila

 

- Itt kezdtem el a nyári felkészülést, már az elején éreztem, hogy számítanak rám és szeretnék, ha visszatérnék, így nem volt kérdés számomra, hogy a Szentlőrincet választom. Egyénileg szeretnék fejlődni minden téren, valamint a legjobb tudásom szerint segíteni a klubot. Véleményem szerint az idei szezonban is benne van a bravúr a csapatban, fiatalok és sikeréhesek vagyunk.

Vajda Roland Attila

 

- A 2017/2018-as szezonban már szerepeltem Szentlőrincen, nagyon jól éreztem magam már akkor is itt és számomra nem volt kérdés a megkeresést követően, hogy ismét lőrinci színekben folytassam pályafutásom. A vezetőség hitelessége nagy mértékben hozzájárult a döntésemhez. Mint egyéni célok, szeretném a csapatot minél több győzelemhez vezetni jó játékkal vagy éppen gólokkal, gólpasszokkal. Csapatszinten szeretném, hogy legyen egy remek közösség és érjünk el minél jobb eredményt sok munkával.

Pergel Bence