Gól nélküli döntetlen a rangadón

Izgalmas mérkőzésen 0-0-ás döntetlent játszottunk a harmadik helyezett Monor SE ellen.

Sok szurkoló látogatott ki a tegnap délután megrendezett Monor elleni rangadóra. A találkozó első 10-15 percében a vendégek igyekeztek nagy nyomást helyezni labdarúgóinkra, de mérkőzés további részére ez a már ránk volt igaz a monoriakkal szemben. Együttesünk végig szépen játszott a hazai közönség előtt és bár játékosainknak megvoltak a helyzeteik a győzelemhez, a vendégek előtt is adott két-három olyan szituáció amivel eldönthették volna a találkozót. Végül egy igazságos döntetlen született és mind a két csapat megtartotta a helyét a tabellán.

A mérkőzés után Gombos Zsolt elmondta, hogy teljes mértékben meg volt elégedve a csapattal.

A nézők rangadóhoz méltó mérkőzést láthattak. Nagy mezőny munka volt, főleg az első félidőben. Az első tíz percben nagy nyomást helyeztek ránk, de ezt követően végig domináltunk. A mérkőzés vége felé 3-4 szép ziccert is kialakítottunk, amit sajnos nem sikerült értékesíteni. Ennek ellenére teljes mértékben meg vagyok elégedve a csapatommal, mert ez a Monor majdhogynem a tavalyi komplett NB II-es csapattal jött, illetve Hrepka Ádámmal, aki válogatott is volt, de ez nem látszott a pályán.

NB III. Közép csoport 11. forduló:
Szentlőrinc SE - Monor SE 0-0 (0-0)

Szentlőrinc SE: Hajagos - Czuczi, Havas, Keresztes, Popadic - Hleba, Kondor (Crnojacki, 83.) - Németh (Vajda, 76.), Juhász, Harsányi - Tóth (Pergel, 65.)

(Kép forrása: Robert van der Most)