Gólgazdag győzelem a Harkány ellen

B csapatunk 5-0-ás sikert aratott a Gyógyfürdő Harkány ellen a Megyei I. osztály 3. fordulójában, ezzel még mindig veretlenek Horváth Zoltán tanítványai a 2020/2021-es szezonban.

 

Tegnap délután a három pont otthon tartására készültek fiataljaink a harkányi csapat ellen. Szerencsére Pretzl Milán már a 29. percben megszerezte a vezetést csapatunknak, azonban az első félidőre nem jutott több találat. A második játékrészben aztán kiszakadt a szentlőrinci gólzsák: az 50. percben Baki Péter növelte az előnyünket, majd a 60. percben Koronics Erik már a harmadik lőrinci gólt rámolta be a vendégek kapujába. Negyedóra elteltével Gellén Dávidnak is sikerült betalálnia, végül pedig Vörös Zalán vitte be a kegyelemdöfést a Harkánynak. A játékvezetőknek a lapok osztogatásával is bőven akadt dolguk, hiszen az egyetlen szentlőrinci sárga lap mellett két piros lapot és négy sárga lapot kellett felmutatniuk a Gyógyfürdő Harkány labdarúgóinak.

Horváth Zoltán: - Egy nagyon motivált ellenféllel szemben sikerült megszereznünk a győzelmet. Az első félidőben nehéz dolgunk volt a harkányiak beállt védekezésével, de a második játékrészre nagyobb területek adódtak a játékosaink előtt és a szép támadások vezetése mellett szép gólokat is szereztünk. Megérdemelt a sikerünk ekkora arányban, gratulálok az egész csapatnak!

Labdarúgó Megyei I. osztály, 3. forduló: Szentlőrinc, Szentlőrinc SE Sporttelep. Vezette: Georgiou Nikosz (Gyuradinovics Norbert, Szkrajcsics Péter). Szentlőrinc II.: Pacéka - Baki, Tóth Ottó, Lehoczky, Molnár (Koronics, 46.) - Tóth Márk (Keresztes, 46.), Aszalós (Paizs, 70.), Pretzl - Vörös, Gellén, Bálint. Vezetőedző: Horváth Zoltán. Gyógyfürdő Harkány: Molnár (Szentgróti, 61.) - Körmendi, Teszárik, Fischer, Geczó (Kolompár, 72.), Oberlander, József (Kása, 82.), Képíró, Pásztor, Sztojka, Keresztes (Torma, 46.). Vezetőedző: Weinert Zsolt.

Gólszerzők: Pretzl (29.), Baki (50.), Koronics (60.), Gellén (75.), Vörös (80.)

Kiállítva: Teszárik (51.), Képíró (69.)

A 3. forduló további eredményei: Komló - Bóly 4-0, PVSK - Villány 1-4.

A tabella állása: 1. Villány 9 pont, 2. Szentlőrinc II. 7 pont, 3. Lovászhetényi FC 4 pont (2 meccs).