Gólgazdag győzelem Kecskeméten

Első számú csapatunk négy gólt szerezve tudta elhozni a három pontot a korábbi NB I-es Kecskemét otthonából.

 Nem kellett sokáig várniuk az első gólra a kilátogató szurkolóknak a kecskeméti stadionban: a 14. percben egy beérkező szöglet után kavarodás alakult ki a hazaiak kapuja előtt és szerencsére Juhász László be tudta sodorni a labdát a hálóba. Negyed órára rá már duplázni is tudott támadónk, hiszen egy büntetőhöz jutottunk amit Juhász László értékesíteni tudott. A második félidőt 2-0-ás előnnyel kezdhettük meg és két perccel a sipszó után egy oldalsó szabdarúgást követően Havas Attila bevetődve tudta a kapuba juttatni a labdát. A mérkőzés végére maradt a legszebb találat: a 81. percben Hleba Tamás közel 20 méterről tudta kilőni a jobb felső sarkot szabadrúgásból és ezzel csapatunk 4-0-ás győzelmet tudott aratni Kecskeméten.

A mérkőzés után Gombos Zsolt elmondta, hogy nagy pozitívum számára a több gólos siker.

Az eleje, illetve az első félidő izgalmas volt. Annak ellenére, hogy 2-0-ra vezettünk, láttam a potenciált a Kecskemétben, nagyon jó futballistákból áll, jól is játszottak, de nem úgy jöttek ma össze a dolgaik, ahogy szerették volna. Készültünk a háromvédős rendszerre, de tudtuk, hogy meg kell küzdenünk Kecskeméten, egy jó 20-25 perc kellett is ahhoz, hogy felvegyük a ritmust. Addig csak kerestük a helyünket, de onnantól a mérkőzés nagy részében dominálni tudtunk a saját játékunkat játszva, emellett a védekezést is megoldottuk. Ami nekem nagy pozitívum, hogy mindig panaszkodtam, hogy nincsenek góllövőim, hiszen eddig 15 gólt rúgtunk összesen. Kecskeméten egy góllal is nagy szó nyerni, hogy mi négyet tudtunk rúgni, az további erőt adhat a bajnoksághoz. A Kecskemétnek sok sikert kívánok a folytatáshoz, biztos vagyok benne, hogy ki fognak jönni ebből a gödörből!

NB III. Közép csoport 12. forduló:
Kecskeméti TE - Szentlőrinc SE 0-4 (0-2)

Szentlőrinc SE: Hajagos - Czuczi, Havas, Keresztes, Popadic - Hleba - Harsányi, Kondor (Forró, 83.), Juhász, Németh (Horváth, 67.) - Tóth (Pergel, 72.)
Gólok: 0-1 Juhász (14.), 0-2 Juhász (31.), 0-3 Havas (47.), 0-4 Hleba (81.)

(Kép forrása: Fotó Tóth Zsolt Totya)