Gólgazdag Szentlőrinc II. siker a Siklós ellen

Fotó: Kovácsevics Dusán

Magabiztos, 7-1-es győzelmet ünnepelhettek B csapatunk fiataljai a Siklósi FC ellen az Autocity Volkswagen Megyei I. osztály 8. fordulójában. A debütáló, 16 éves Major Péternek nagy nap volt ez, hiszen öt góllal vette ki a részét a sikerből.

 

AUTOCITY VOLKSWAGEN MEGYEI I. OSZTÁLY, 8. FORDULÓ:

Szentlőrinc II. – Siklósi FC 7-1 (4-0)

Szentlőrinc II.: Rátkai (Gyalus, 46.) – Mozsgai, Blész, Molnár (Kovácsevics, 62.), Gettó (Nagy S., 80.), Slavonics, Cserneczky, Paizs (Király, 76.), Kulcsár, Gulyás, Major. Vezetőedző: Szolga Gorán

Siklósi FC: Vekkeli – Körmendi (Erdélyi, 62.), Nozica (Hirmann, 46.), Wiesner, Teszárik, Ndjodo, Juhász-Vödrös, Kalányos (Crenkovits, 76.), Tésenyi, Csernánszky (Nagy, 44.), Farkas.

Gólszerzők: Major (24., 30., 49., 60., 79.), Slavonics (42.), Molnár (44.), ill. Wiesner (88. – büntetőből)

Szolga Gorán: - A meccs amikor minden ül, minden passzol! Második házi mérkőzésünkön sikerült megajándékoznunk szurkolóinkat, illetve magunkat is egy nagyon magabiztos sikerrel. Az eredmény mellékes, azonban úgy gondolom, hogy teljesen megérdemelt ilyen arányban is, mindenben jobbak voltunk a Siklósnál! Igazi csapatmunkát láttam a srácoktól, ha kellett, csúsztak, másztak egymásért, és ehhez jött par extra teljesítmény. Tisztában vagyunk vele, hogy nem fogunk minden találkozón ennyi gólt szerezni, a földön kell maradniuk a gyerekeknek, viszont azt megmutatták, hogy képesek kreatívan, jól futballozni es akaratban az ellenfél fölé kerekedni! Ez kéne, hogy legyen az alap minden meccsen!

 

A 8. forduló eredményei: PTE PEAC II.-Sellye 4-0, Villány-Mohács 1-1, Nagykozár-Kétújfalu 13-1, Bóly-Komló 3-1, Szederkény G-S II.-Lovászhetény 1-1.