Győzelemmel búcsúzna az ősztől második csapatunk

Fotó: Kovácsevics Dusán

Fiataljaink szeretnék megajándékozni a szurkolókat egy hazai győzelemmel a Nagykozár KSE ellen az Autocity Volkswagen Baranya Megyei I. osztály őszi zárófordulójában. A találkozó vasárnap 13:00-kor fogja kezdetét venni.

 

Féltávhoz érkezett a Szentlőrinc II. a megyei bajnokságban és bár a hátunk mögött hagyott fordulók nem mindegyike alakult úgy, ahogyan azt eltervezte Szolga Gorán együttese, sikerrel zárnák a 2022-es esztendőt. A Nagykozár csupán egy ponttal előzi meg fiataljainkat, nyolc vereségük mellé egy győzelem és két döntetlen társul, ennek köszönhetően pedig öt pont található a nevük mellett. A kék-fehér alakulat is a pozitív zárásban bízik a tél előtt, így a kilátogató nézők biztosan egy izgalmas mérkőzésre számíthatnak a vasárnapi ebédet követően.

Az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésére készülünk, bízom benne, hogy szép fogjuk tudni lezárni az idei évet! – fogalmazott Szolga Gorán.

 

A 14. forduló programja: Szentlőrinc II.-Nagykozár (november 20., vasárnap, 13:00), Pécsvárad-Komló, Mohács-Sellye, Bóly-PTE PEAC II., Kétújfalu-PVSK, Villány-Lovászhetény.