Győzelemmel tértünk haza Horvátországból

NB III-as csapatunk csütörtökön 1-0-ás győzelmet aratott az NK BSK Bijelo Brdo ellen a felkészülési időszak első edzőmeccsén.

Tegnap lejátszotta első felkészülési mérkőzését első számú együttesünk a 2019/2020-as kiírás előszezonjában a horvát másodosztályú NK BSK Bijelo Brdo otthonában.

A jó iramú, küzdelmes mérkőzésen Vajda Roland szépségdíjas találatával sikerült 1-0 győzni a horvát településen.

A találkozó után Gombos Zsolt elmondta, hogy pozitív képet kapott a csapatról és értékelte a látottakat weboldalunknak. 

- Az első két hétben a fizikai felkészítésre fektettük a hangsúlyt. Ez a harmadik hetünk, a taktikai elemek begyakorlását elkezdtük, de még az elején vagyunk. Ennek tükrében elégedett vagyok a mutatott játékkal és a hozzáállással. Egy horvát másodosztályú ellenfelet sikerült legyőznünk kapott gól nélkül, így az eredmény is megfelelő. Vannak hiányosságok, de ez természetes ebben az időszakban. A felkészülés ezen szakaszában ráálltunk a szerda-szombat mérkőzés terhelésre. Az a célunk, hogy a bajnoki rajtra optimális állapotban legyen a csapat és elkerüljük a sérüléseket.

Csapatunk ma délelőtt már folytatta a felkészülést a bajnokságra, a következő edzőmérkőzés szombaton 16 órakor veszi kezdetét hazai pályán, ahol a szurkolóknak lehetőségük lesz élőben megtekinteni a találkozót.