Győzelemmel zártuk az őszi szezont

Keresztes Bence szezonbeli negyedik góljával 1-0-ra győzött első számú együttesünk az FC Dabas vendégeként.

Az őszi szezon utolsó összecsapására készült vasárnap NB III-as csapatunk. A találkozó előtt vezetőedzőnk, Gombos Zsolt is elmondta, hogy kemény meccsre számítanak, egy-két gólnál több nem fog születni. Ez a jóslat be is jött, hiszen a 25. percben volt a meccs egyetlen találata: Vajda Roland adta be a szögletet amire belső védőnk, Keresztes Bence érkezett a röviden és azt fejjel a kapuba juttatta. A további játékrészben megvoltak a helyzetei még játékosainknak, valamint kapusunknak, Pacéka Norbertnek több bravúrja is kellett a három pont megszerezéséhez. A NB III. Közép csoport őszi szezonját így a második helyen zárta együttesünk, negyven ponttal, tizenkét győzelemmel, négy döntetlennel és egy vereséggel. Folytatás 2020. március 8-án otthon a Dunaújváros ellen.

A mérkőzés után Gombos Zsolt elmondta, hogy elégedett volt a felkészüléssel.

 

- Szombaton a Dunántúli Naplónak a következő nyilatkozatot adtam: “Rendkívül, agresszív és masszív ellenfélre számítunk. A Dabas nagyon jó csapat, és jó formában van. Mind a támadás­építésükben, mind a védekezésükben lehet látni a munkát. Nagyon fel kell készülnünk rájuk. Nekünk is megvan az elképzelésünk, de ugyanakkor alkalmazkodunk is az ellenfélhez. A játékosaimnak is azt mondtam, ez lesz a legnehezebb meccs most, főleg idegenben. Hazai pályán a Dabas jól szerepel, ez most is előny lesz számukra. Már itthon is nagyon kiélezett egygólos meccsen nyertünk ellenük. Most is maximum egy-két gólos találkozó lesz. Reméljük a mi javunkra. A pontrúgásoknak biztosan fontos szerepe lesz.” 1:0-ra nyertük, a győztes gólt egy szögletből szereztük. Ez azt jelenti, hogy sikerült felkészülni és teljesítettük azt, amit elterveztünk.

 

NB III. Közép csoport 17. forduló:

FC Dabas – Szentlőrinc SE 0-1 (0-1)

 

Szentlőrinc SE: Pacéka – Czuczi, Havas, Keresztes, Popadic – Hleba – Vajda, Kondor (Horváth, 72.), Juhász, Németh (Crnojacki, 88.) – Tóth (Pergel, 79.)

Gólok: 0-1 Keresztes (25.)

 

(Kép forrása: FC Dabas)