Győzni most nem tudtunk, de már hetedikek vagyunk!

Két győztes meccs után döntetlennel folytatta szereplését NB II-es csapatunk: a Dorog ellen csak kapufákig jutottunk, gólt nem tudtunk szerezni.

 

 

Nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen olyan csapattal találkoztunk, amely előttünk állt a tabellán: a Dorog egy ponttal szerzett többet nálunk. Vagyis egy győzelemmel előzhettünk volna.

Sajnos nem sikerült. Az első félidőben sokat tettünk azért, hogy előnybe kerüljünk, nagy nyomás alá helyeztük a vendégek kapuját, de ezúttal hadilábon álltunk a gólszerzéssel. Kétszer is nagyon közel kerültünk ahhoz, hogy betaláljunk, ugyanis két alkalommal is a kapufán csattant a labda – de onnan egyszer sem került a gólvonal mögé.

A második félidőben már kevésbé voltunk veszélyesek, ellenfelünk masszívan védekezett. Hiába próbáltuk cserékkel frissíteni a csapatot, ezúttal rúgott gól nélkül maradtunk – először a szezon során! Hátul viszont most is jól teljesítettünk, a Dorog nem csak gólt nem tudott lőni, helyzetbe sem nagyon került. Végül maradt a 0-0-s végeredmény, ami azt jelenti, hogy nem kis meglepetésre nyolc forduló után is veretlenek vagyunk (két győzelem mellett hat döntetlen), s a megszerzett 12 ponttal felléptünk az előkelő hetedik helyre!

Csapatunk szombaton kupameccset játszik, a DVTK vendége lesz, a következő bajnokira pedig szeptember 26-án kerül sor, amikor a Tiszakécske vendégei leszünk.

 

Szentlőrinc – Dorogi FC 0-0

Labdarúgó NB II., 8. forduló. Kaposvár, 150 néző. Vezette: Berényi Tamás. Szentlőrinc: Prokop – Erdélyi, Keresztes, Tamás L., Németh – Havas, Törőcsik (Bányai, 83.) – Harsányi (Kiss-Szemán, 69.), Biben (Török, 69.), Szinanovics (Kovács M., a szünetben) – Grumics (Mervó, a szünetben). Vezetőedző: Marián Sluka. Dorogi FC: Tulipán – Nyíri, Kárász, Berkó, Papp – Lénárth – Oldal (Pálinkás, 59.), Szerencsi (Nagyházi, 74.), Hajdú (Pohner, 84.), Csillag (Zabari, 59.) – Girsik (Szabó L., a szünetben). Vezetőedző: Fenyvesi László.

 

További eredmények: Vasas–PMFC 1-0, Soroksár–III. Ker. TVE 2-1, Budaörs–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-4, Kecskemét–Budafok 1-0, Siófok–Szolnok 3-2, Csákvár–ETO FC Győr 2-2, DVTK–Nyíregyháza 4-2, Ajka–Békéscsaba 2-1, Szombathelyi Haladás–Tiszakécske 1-0.