Győznünk kell az idei utolsó hazai bajnokin

Vasárnap láthatjuk utoljára hazai pályán NB III-as csapatunkat: Gombos Zsolt együttese a tabella utolsó előtti helyezettjét, a Dunaharaszti MTK-t fogadja. 

 

Csapatunk nagy örömöt szerzett szurkolóinak múlt vasárnap, az éllovas PMFC két vállra fektetését biztosan nem felejtik el jó ideig. A mérkőzés utáni órák a megérdemelt ünneplésre mentek el, hétfőn viszont már jöhetett a regeneráció, szerdán pedig az első melós edzés a héten – visszazökkentünk a megszokott kerékvágásba.

- Ugyanúgy megy tovább a munka – mondta vezetőedzőnk, Gombos Zsolt. – Továbbra is az a célunk, hogy a mögöttünk lévőket távol tartsuk magunktól, ehhez pedig be kell húznunk a következő bajnokit is, meg kell szereznünk a három pontot!

A papírforma, az erőviszonyok alapján könnyebb feladat lesz, mint a PMFC ellen, hiszen míg múlt vasárnap az éllovast, most hétvégén az utolsó előttit fogadjuk. Persze ebből nem lehet kiindulni, ugyanúgy apait-anyait bele kell adni ezen a meccsen is, különben könnyen olyan kellemetlen meglepetés érhet minket, amilyenben a Szabadkikötő otthonában volt részünk.

- A bajnokságot egy döntetlennel nyitottuk leendő ellenfelünk otthonában. Akkor öt védővel állt fel a Dunaharaszti MTK, s arra készülünk, hogy ezúttal is így tesz. Nem olyan csapat lesz a vendégünk, amely nem okozhat kellemetlen meglepetést: legutóbbi négy meccsén nem kapott ki, kétszer nyert, kétszer döntetlenezett, vagyis nagyon oda kell figyelnünk! Ha fejben rendben lesznek a fiúk, alázatosan és jól futballoznak, betartva a taktikai utasításokat, akkor nem lehet baj.

Csapatunkban egyedül Perger Bencére nem számíthat a szakmai stáb fejsérülése miatt, mindenki más egészséges és harcra kész. Bízunk benne, hogy szurkolóink is ott lesznek majd vasárnap a pályán, ezúttal is nagy szükségünk lesz rájuk!