„Háború lesz ez ilyen talajon!”

Csapatunk vasárnap a PMFC-vel találkozik, játékosaink nagyon várják már a megyei rangadót. Belső védőnkkel, Dulló Martinnal beszélgettünk a mérkőzés kapcsán.

 

Az őszi szezonban 2-0-s vereséget szenvedtünk Pécsett, most, a 26. fordulóban visszavághatunk a PMFC-nek. Nem lesz könnyű, az biztos: nem véletlen, hogy leendő vendégeink az élbolyhoz tartoznak, a negyedik helyen állnak. Ugyanakkor pontosan tudjuk, hogy ebben a mezőnyben bárki ellen van esélyünk a győzelemre.

– A PMFC a mezőny egyik legfelkészültebb csapata, ezt nyugodtan kijelenthetem – fogalmazott belső védőnk, Dulló Martin. – Amikor a téli felkészülés során találkoztunk, érezhető volt, hogy mennyire tudatosan, szervezetten futballoznak.

Csapatunk az előző fordulóban vereséget szenvedett, s Dulló szerint nem nézett ki jól, ahogy a pontrúgásokat lereagáltuk. Ezen most mindenképpen javítani kell, ilyen hibák nem férnek bele!

– Kaposváron nem a játékunkkal volt baj, hanem a pontrúgások utáni szituációkkal. A PMFC nagyon jó ezekből, oda kell figyelnünk, végig kell koncentrálnunk! Sajnáljuk, hogy ezen a meccsen nem lehetnek szurkolók, nem segíthetnek nekünk, a hiányukat lelkesedéssel fogjuk pótolni. Az ősszel a PMFC pályáján foci volt, most háború lesz ilyen talajon! Nagyon jól jönne nekünk a megyei rangadón egy győzelem, mert az nem csak három pontot érne, a presztízs miatt is fontos lenne!

Hajrá, Szentlőrinc!