Hajrábeli győzelem a Lovászhetény ellen

Fiataljaink fordulatos mérkőzésen tudták begyűjteni a három pontot a Lovászheténnyel szemben.

Izgalmakkal teli összecsapáson van túl második együttesünk. Jól kezdték a mérkőzést fiatal labdarúgóink, végig igyekeztek nyomást gyakorolni a lovászhetényiekre. Sajnos a 19. percben mégsem nekünk jött össze az első találat, hiszen Dénes Sándor egy oldalról bepasszolt labdát tudott a kapuba vágni. A vendég vezetés után egészen a 76. percig kellett várni a következő eseményre, hiszen Tóth Máté Zsolt tudott egyenlíteni és újra nyílttá vált a találkozó. Szerencsére nem kellett sokat várni a második gólunkra se, hiszen három perccel később Gellén Dávid révén megszereztük a vezetést. Úgy tűnt, hogy nem lesz már több történés, de a 91. percben egy beívelt szabadrúgást követően kavarodás tört ki a tizenhatosonkon belül és Tálas Zoltán a hálóba juttatta a labdát. Ennek ellenére játékosaink akarata nem hagyott alább és a 92. percben Aszalós András visszagurítását Slavonics Bálint tudta eltekerni a hosszúba és ezzel 3-2-es győzelmet arattunk.

A mérkőzés után Lóth József a játékosok hozzáállását dícsérte.

- Végig uraltuk a mérkőzést, véleményem szerint az eredmény nem tükrözi a meccs képét. Nagyon egységesen voltak a játékosok, teljes mértékben megérdemeltük a győzelmet. Továbbra is ugyan így kell kell küzdenünk, hiszen ez a három pont is lélektanilag nagyon fontos volt.

AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály 11. forduló:
Szentlőrinc SE II. - Lovászhetényi FC 3-2 (0-1)

Szentlőrinc SE: Vekkeli - Sarfenstein (Pretzl, 61.), Tóth O., Varga (Slavonics, 73.), Mozsgai (Kövesdi, 87.) - Aszalós, Gálffy - Gáyer (Kovácsevics, 46.), Tóth M. Zs. (Jung, 82.), Bálint - Gellén
Gólok: 0-1 Dénes (19.), 1-1 Gellén (76.), 2-1 Tóth M. Zs. (79.), 2-2 Tálas (91.), 3-2 Slavonics (92.)

(Kép forrása: Schmidt Benjámin)