Hajszálon múlt a pontszerzés a Lovászhetény ellen

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Izgalmas, gólokkal és fordulatokkal teli mérkőzést vívott egymással a Szentlőrinc II. és Lovászhetényi FC az AutoCity Volkswagen Baranya Megyei I. osztály 24. fordulójában. A pontok sorsa az utolsó másodpercekben dőlt el, sajnos nem a mi javunkra.

 

AUTOCITY VOLKSWAGEN BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY, 24. FORDULÓ: 

Szentlőrinc II. – Lovászhetényi FC 2-3 (2-3)

Szentlőrinc II.: Gyalus – Varga A., Mozsgai, Molnár, Gulyás, Paizs (Kovácsevics, 46.), Major (Varga B., 54.), Kulcsár, Nyaka (Gettó, 81.), Kiss M., Cserneczky. Vezetőedző: Szolga Gorán

Lovászhetényi FC: Szűcs – Pregitzer, Marton, Klinkó (Mészáros, 71.), Kovács, Jenei, Szaniszló (Kaufmann, 46.), Stiefel, Bartal, Hornyák, Rácz. Vezetőedző: Bíró Ferenc

Gólszerzők: Kulcsár (47.), Mozsgai (82.), ill. Rácz (62., 93.), Kovács (80. – büntetőből)

Szolga Gorán: – Izgalmakkal teli, fordulatos mérkőzést játszottunk a hétvégén. Jó volt látni, hogy mindkét együttes játszotta a futballt, törekedett a kombinatív játékra. Kapusunk több vendég ziccert is hárítani tudott, ellenben 2-2-nél nekünk is volt két meccslabdánk. Büszke voltam a srácokra, ismét egy rendkívül fiatal csapattal, pontosabban öt 2006-os születésű labdarúgóval álltunk ki, de nagyon sajnálom a fiúkat, hogy húsz másodperccel a vége előtt kaptunk gólt. Ki kell vennünk a találkozóból a pozitívumokat és azokat a dolgokat továbbvinni! Köszönjük, a Lovászhetény korrekt hozzáállását a mérkőzés időpontjának módosításához és sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban!

 

A 24. forduló eredményei: PTE PEAC II.-Villány 2-1, Bóly-Sellye 6-0, Nagykozár-Komló 1-1, Villány-Pécsvárad 0-2, Szederkény G-S II.-PVSK 2-3.