Hasznos volt a harkányi edzőtábor

Szerdától-szombatig Harkányban edzőtáborozott NB II-es csapatunk. A táborban a szezonfelkészülés mellett a csapatépítésre, az új labdarúgók megismerésére, beilleszkedésére is nagy hangsúlyt fektetett együttesünk.

 

 

 

Szerdán 11 órakor a Szekszárdi UFC ellen lépett pályára első csapatunk, ahol 2-1 győzelmet aratott Kis-Szemán és Bányai góljával. A szombati, "táborzáró" összecsapáson az FC Nagykanizsát fogadta Marián Sluka együttese, és 5-0-ás sikert arattak. Szerencsére a mérkőzések mellett a szórakozásra is jutott idő a harkányi túrán: frissen igazolt labdarúgóinknak lehetőségük volt, hogy szenzációs énektudásukkal lenyűgözzék a csapatotés a stábot, valamint a klubbal kapcsolatos kvízen gyűjtsenek minél több pontot a későbbi cipőtisztítás mentesség érdekében.

 

Marián Sluka:Az előszezon programjának 4. hetében már edzőtábor is szerepelt, aminek külön örülök, hogy ilyen formában összejött, hiszen sok új játékos van, nagyon fontos, hogy minél előbb beilleszkedjenek és jobban megismerjék egymást a régiekkel. Hétfőn és kedden még otthon készültünk két-két edzéssel, majd szerdán elindultunk Harkányba, ahol a Szekszárd ellen játszottunk egy jó iramú mérkőzést, amin 2-1-re győztünk. Ezen az összecsapáson még próbáltunk lehetőséget adni mindenkinek, valamint olyan fizikai terhelés alá helyezni a játékosokat, amivel még jobb formába kerülhetnek. Délután a Harkányi Gyógyfürdőben tartottuk meg a regenerációt, este pedig fakultatív program volt a csapat számára. Csütörtökön délelőtt újabb edzés várt a fiúkra, délután pedig ismét a regeneráció volt terítéken. Este közös program várt a srácokra, ahol még jobban megismerhették egymást, valamint az újak „beavatására” is lehetőség volt a megszokott játékos feladatokkal. Pénteken dupla edzés tartottunk a srácoknak, a délutáni már a Nagykanizsa elleni taktikára volt kihegyezve, amit még egy esti videózással zártunk le. Szombaton a zalai csapat ellen egy 5-0-ás győzelemmel fejeztük be a tábort. Tetszett az összkép a csapatról, jó iramban fociztak, sok akciót dolgoztak ki, pozitív képet mutattak magukról a játékosok. Külön köszönetet szeretnék még mondani a Szekszárdi UFC-nek, hogy az utolsó pillanatban is vállalni tudták a szerdai edzőmeccset (a ZTE II. lett volna az ellenfél – a szerk.)!

 

 

Szerdai felkészülési mérkőzés: 

Szentlőrinc – Szekszárdi UFC 2-1 (0-0)

 

Szentlőrinc: Prokop – Harsányi, Keresztes, Tamás, Nagy, Németh – Havas, Ujvárosi – Törőcsik, Grumic , Maduka
- Csereként pályára lépett: Hajagos, Rátkai, Erdélyi, Farkas, Hesz, Kis-Szemán, Török, Cenaj, Slavonics, Sinanovic, Bányai
- Vezetőedző: Marián Sluka

 

Gólszerzők: Kis-Szemán, Bányai

 

Szombati felkészülési mérkőzés:
Szentlőrinc – FC Nagykanizsa 5-0 (3-0)

 

Szentlőrinc: Hajagos – Erdélyi, Keresztes, Tamás, Kis-Szemán – Havas, Cenaj – Harsányi, Törőcsik, Sinanovic – Grumic
- Csereként pályára lépett: Rátkai, Farkas, Hesz, Nagy, Németh, Ujvárosi, Török, Simon, Maduka, Slavonics, Bányai, Jancsó
- Vezetőedző: Marián Sluka

 

Gólszerzők: Harsányi (20., 41., 59.), Sinanovic (9.), Maduka (75. – büntetőből)

 

Hajrá Lőrinc!