Hazai pályán meg kell szereznünk a három pontot!

Fotó: Kurdi József

Az NB III. Dél-Nyugati csoport 27. fordulójában, vagyis négy körrel a zárás előtt hazai mérkőzés vár ránk, az MTK Budapest második csapatát fogadjuk. Kemény meccs lesz, de nincs mese, szurkolóink előtt győznünk kell!

 

Saját otthonunkban, hazai pályán egészen impozáns a mérlegünk, hiszen tizenhárom eddigi bajnokinkból tizenkettőt megnyertünk, és csak a Kaposvár elleni döntetlen „rondít bele” a tökéletes teljesítménybe. A legutóbbi szentlőrinci meccsen nagyon jól szórakoztak szurkolóink, a Ferencváros II. ellen ugyanis hat gólt lőttünk – emlékezetes mérkőzés volt.

Nagyon bízunk benne, hogy holnap is hasonló meccset játszunk az MTK II. ellen, de természetesen az a lényeg, hogy megszerezzük a három pontot. Nem lesz könnyű dolgunk, leendő ellenfelünk ugyanis masszív középcsapat, 31 ponttal a 8. helyen áll. A kék-fehérek a legutóbbi hat fordulóban nyeretlenek maradtak, vagyis nincsenek kirobbanó formában, ugyanakkor például egy kaposvári döntetlen miatt nem kell szégyenkezniük. Az őszi egymás elleni mérkőzést magabiztosan nyertük meg idegenben, két korai góllal végül 2-0-s sikert arattunk.

– A múlt heti rossz teljesítményt, fiaskót mindenképpen ki akarjuk javítani, a srácokkal sok mindent átbeszéltünk a héten – fogalmazott vezetőedzőnk, Pichler Gábor. – Az előttünk álló feladatokra koncentrálunk, amelyek közül az első a vasárnapi, MTK elleni mérkőzés. Nagyon színvonalas, jó meccsre számítok, leendő ellenfelünknél ugyanis technikás, gyors fiatalok szerepelnek, akik hozzánk hasonlóan játsszák a focit. Nem kérdés, a legjobbunkat kell majd nyújtanunk, ha sikerül, akkor jó esélyünk lesz a győzelemre. Nem szabad hibáznunk, ez egyértelmű!

Bízunk benne, hogy sok szurkolónk jön majd ki segíteni a vasárnapi bajnokira, nagy szükségünk lesz rájuk, mert nem szabad hibázni, ezt a meccset mindenképpen meg kell nyernünk!

 

A 27. forduló programja: Szentlőrinc–MTK II. (május 5., vasárnap, 17.00, élő közvetítés a hivatalos YouTube csatornánkon), Fehérvár II.–Mohácsi TE, Kaposvár–Dunaújváros, Érd–Iváncsa, PTE-PEAC–Bonyhád-Majos, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Ferencváros II., Dunaföldvár–Szekszárd, Nagykanizsa–Paks II.