Helytálltunk a DVTK otthonában

A Magyar Kupa 3. fordulójában a DVTK vendégei voltunk, s miután 2-1-es vereséget szenvedtünk, búcsúztunk a sorozattól. 

 

A feszített bajnoki ritmus miatt a szakmai stábunk ezúttal elsősorban azoknak a játékosoknak szavazott bizalmat, akik eddig kicsit kevesebb lehetőséget kaptak, kevesebb időt töltöttek a pályán, illetve nemrég épültek fel sérülésükből. Csapatunk ennek ellenére derekasan állta a sarat az előző szezonban még az élvonalban szereplő, jelenleg viszont NB II-es, ám feljutásra törekvő DVTK otthonában: a hazaiak korai góljára Bányai válaszolt a 29. percben. Sajnos a szünetig nem maradt döntetlen az állás, Makrai ugyanis ismét megszerezte a vezetést a DVTK-nak.

A második félidőben volt lehetőségünk az egyenlítésre, miként a házigazdák is növelhették volna előnyüket. Több gól azonban nem esett, így 2-1-es vereséget szenvedtünk, ami azt jelenti, hogy búcsúztunk a MOL Magyar Kupától. A következő héten, vasárnap a Tiszakécske otthonában folytatjuk a Merkantil Bank Liga 2021/2022-es szezonját.

 

 

Diósgyőri VTK – Szentlőrinc 2-1 (2-1)

Labdarúgó Magyar Kupa, 3. forduló. Miskolc, DVTK Stadion, 1197 néző. Vezette: Oláh Gábor. Szentlőrinc: Hajagos – Farkas, Hesz, Nagy Zs., Kiss-Szemán – Török (Biben, 86.), Cenaj (Ujvárosi, 86.) – Kovács M. (Hajnal, 65.), Petró (Törőcsik, a szünetben), Szinanovics (Maduka, 65.) – Bányai. Vezetőedző: Marián Sluka. DVTK: Borsos V. - Eperjesi, Szatmári Cs., Szűcs K., Bárdos - Németh Márió, Oláh B., Bertus - Makrai, Horváth Z., Zsolnai. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Gólszerzők: Zsolnai (2.), Makrai (41.), ill. Bányai (29.).

(Fotó: www.dvtk.eu)