Hesz Olivér és Babinszky Bence is nálunk folytatja

Felnőtt csapatunk gőzerővel készül az NB II-es szezon tavaszi folytatására, amely során több új játékos is segítségünkre lesz. Ezúttal kettőt mutatunk be: Hesz Olivért és Babinszky Bencét!

 

A belső védő poszton épphogy megvoltunk ősszel, muszáj volt új játékost szerződtetnünk. A 24 éves Hesz Olivér Veresegyházán kezdett futballozni, onnan a Vasashoz került, ahol végigjárta az összes korosztályos csapatot. Innen a Honvéd NB III-as második gárdájához került, aztán a Csepel, majd a Taksony harmadosztályú együttese következett.

– Eljött az ideje annak, hogy magasabb osztályban is kipróbáljam magam! – mondta Hesz Olivér. – Örültem a szentlőrinci lehetőségnek, hiszen végre a másodosztályban is bizonyíthatok. Minél több időt szeretnék a pályán tölteni, és persze bízom benne, hogy a szezon végén bentmaradást ünnepelhetünk új társaimmal. Az biztos, hogy oda fogom tenni magam, amúgy is a keményebb fajta védő vagyok, aki ráadásul minden hájjal megkent.

A fiatalok számára az utóbbi években remek kiugrási lehetőséget jelentett a szentlőrinci csapat, sokan jöttek azért hozzánk, mert tudták, hogy itt fiatalon is megkapják a bizalmat, pályára kerülnek. Ezért választott minket a 20 éves szélső, Babinszky Bence is, aki a Fradiban kezdte, majd 12 esztendősen az MTK-hoz került, ahol egészen a felnőtt csapatig jutott. 2019-ben mutatkozott be a kék-fehérek – akkor NB II-es – első gárdájában, ahol első tétmeccsén egyből gólt szerzett. Az idei őszi szezont a Kozármislenyben töltötte kölcsönben.

– Egyértelműen azért jöttem Szentlőrincre, mert sok játéklehetőségben reménykedem a másodosztályban. A sportszakmai igazgató, Fekete Tivadar ismert engem, megvan a kölcsönös bizalom, ezért nem is nagyon volt kérdés, hogy elfogadom-e a lőrinciek ajánlatát. Ráadásul több korábbi MTK-s csapattársam is itt futballozik, akiktől csupa jót hallottam a klubról. A közelebbi célom az, hogy stabilan futballozzak az NB II-ben, aztán szeretnék visszatérni az élvonalbeli MTK-hoz.

Mindkét játékosnak szép és eredményes tavaszt kívánunk szentlőrinci színekben!