Hétgólos siker az idei első edzőmeccsen

Fotó: Fábián Laci/Szentlőrinc SE

Lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését első számú együttesünk a Villány TC ellen. A találkozón hétgólos szentlőrinci győzelem született, ráadásul egy újabb utánpótlás labdarúgónk mutatkozhatott be a felnőttek között, Porkert Ádám személyében.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:

Szentlőrinc – Villány TC 7-0 (3-0)

Szentlőrinc: Héninger – Németh, Cserneczky, Novák, Hleba, Keresztes, Kiss M., Szabó, Ulrich, Havas, Mahler. Vezetőedző: Pichler Gábor

Csereként beállt: Szmola, Miklós, Sághy, Tamás, Porkert, Kiss-Szemán, Kesztyűs, Múcska, Grabant, Csörgő

Gólszerzők: Novák (9., 55.), Csörgő (72., 85.), Hleba (5.), Szabó (33.), Kiss-Szemán (69.)

Pichler Gábor: - Egy megterhelő, igencsak kemény állóképességi héten vagyunk túl, ennek okán a mai mérkőzésen mindenki egy félidőnyi terhelést kapott. Amit kértem, hogy meglegyen az a dominancia, ami egy alacsonyabb osztályú csapat ellen kell, az teljesült, végig nyomást tudtunk helyezni az ellenfelünkre, mind labdával, mind pedig labda nélkül. Jó helyeken tudtunk labdákat szerezni, az előrefele védekezéssel meg voltam elégedve. A jövőben a frissesség javulásával a helyzetkihasználásunk is jobb lesz, de összeségében, amit kértem a fiúktól, azt maximálisan igyekeztek megcsinálni, helyenként szép dolgokkal kombinálva. Ezek alapján az első hetet pozitívan értékelem, folytatjuk a felkészülést! A Villány együttesének további sok sikert kívánunk!