Hiába az emberelőny és a rengeteg helyzet

Fotó: Kovácsevics Dusán

Titkon mindenki remélte, hogy vasárnap megszerezni az első győzelmét a megfiatalított Szentlőrinc II., azonban ez sajnos nem így történt: a Kétújfalu ellen hiábavaló volt a kettős emberelőny, a legvégén csak egy pontnak örülhettünk.

  

AUTOCITY VOLKSWAGEN MEGYEI I. OSZTÁLY, 5. FORDULÓ:

Kétújfalui SE - Szentlőrinc II. 1-1 (0-1)

Kétújfalui SE: Németh – Gertner (Wolf, 94.), Horváth B., Czakó, Varga Z., Rácz A., Rácz K., Klózer (Barkóczy, 36.), Baumhakl, Pfeiffer, Vajda.

Szentlőrinc II.: Rátkai – Nyaka, Varga A., Mozsgai, Blész, Molnár, Slavonics, Paizs (Cserneczky, 51.), Kulcsár, Gulyás (Varga B., 46.), Vörös (Nagy S., 74.). Vezetőedző: Szolga Gorán

Gólszerzők: Rácz A. (55. – büntetőből), ill. Varga A. (41.)

Kiállítva: Pfeiffer (10.), Németh (36.)

Szolga Gorán: - Amit már a mérkőzés előtt is elmondtam, idén sehol sem leszünk mi az esélyesebb csapat. Sajnos úgy sem sikerült megszereznünk a három pontot, hogy kettős emberelőnyben voltunk, a hazaiak ezt egalizálták a „rutinjukkal”. A meccs pozitívuma, hogy a második félidőben rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, azonban azok értékesítésébe a legvégén mindig hiba csúszott, így pedig nem szolgálhattuk rá a győzelemre. Az idősebb játékosaink nem voltak vezéregyéniségek a mai napon, sokkal többet kell nyújtaniuk. Remélem ez a jövőben változni fog!

 

Az 5. forduló eredményei: Mohács-Bóly 2-0, Komló-Szederkény 2-0, PVSK-Siklós 4-1, Sellye-Lovászhetény 1-6.