Hiába javultunk fel a második félidőre, pont nélkül maradtunk

Hazai pályán verhetetlen a Siófok ebben a szezonban, sajnos nekünk sem sikerült két vállra fektetnünk, sőt, egyetlen pontot sem tudtunk szerezni.

 

Négymeccses nyeretlenségi sorozattal a hátunk mögött érkeztünk Siófokra, ahol az volt a célunk, hogy megszakítsuk ezt a rossz szériát. Sajnos az első félidőben nem olyan teljesítményt nyújtottunk, ami elvárható lett volna, a házigazdák akarata érvényesült, akik a 28. percben Horváth Péter révén a vezetést is megszerezték.

Többször bizonyítottuk már, hogy hátrányban sem omlunk össze, képesek vagyunk felállni a padlóról. Így történt ez most is: a szünet után jobban futballoztunk, kezdeményezőbbek voltunk, és a 65. percben óriási sanszunk volt az egyenlítésre, ám Harsányi István nem tudta bevenni az ellenfél kapuját. Ebben az időszakban már ellenfelünknek is voltak helyzetei, hiszen több területet hagytunk, de gólt már egyik csapat sem tudott szerezni, így 1-0-s siófoki győzelemmel ért véget a találkozó.

 

BFC Siófok – Szentlőrinc 1-0 (1-0)

Labdarúgó NB II., 18. forduló. Siófok, Városi Stadion, 100 néző. Vezette: Horváth Tibor (Király Zsolt, Ország Péter). BFC Siófok: Szmola – Polényi, Jagodics, Varjas, Varga B. – Kiss B. (Balogh B., 70.), Szakály A. (Krausz, 70.) – Eördögh, Szakály D. (Nikházi, 77.), Cipf (Elek B., 77.) – Horváth P. (Deutsch, 89.). Vezetőedző: Domján Attila. Szentlőrinc: Hajagos – Erdélyi, Tamás L., Keresztes, Németh (Szinanovics, 77.) – Havas (Török, a szünetben), Újvárosi (Törőcsik, 77.) – Harsányi, Jancsó (Biben, a szünetben), Kiss-Szemán – Bányai (Vintonji, 86.). Megbízott edző: Pichler Gábor.

Gólszerző: Horváth P. (28. perc).

 

Vasárnap a harmadik helyezett Kecskeméti TE HUFBAU csapatát fogadjuk 13:00-kor, Kaposváron.

(Fotó: BFC Siófok)