Hleba Tamás újra piros-feketében!

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Visszatért felnőtt csapatunkhoz Hleba Tamás, aki nagyon bízik benne, hogy eredményes szezont produkálunk az idei NB III-as kiírásban, amelynek a végén feljutunk a Merkantil Bank Liga NB II-be.

 

A 2019/2020-as idényben ő is tagja volt annak a szentlőrinci csapatnak, amely  második helyen végzett az NB III. Közép csoportjában, s végül felkerült a másodosztályba. A korábban a Kozármislenyben, Győrben és a PMFC-ben is megforduló középpályás az első NB II-es szezonunkban alapembernek számított, s a játékára más klubok is felfigyeltek: elcsábította a Nyíregyháza, ahonnan Szolnokra került, majd következett a Kazincbarcika, most pedig ismét szentlőrinci mezben készül.

– Sajnos egyik helyen sem sikerült kiteljesednem, ezért úgy éreztem, most olyan csapathoz kell kerülnöm, ahol ismernek, tudják, hogy mire vagyok képes, és megkapom a maximális bizalmat – fogalmazott a 26 éves Hleba Tamás. – Épp ezért nagyon örültem, hogy megkeresett a Szentlőrinc, visszakerülhettem ebbe a közegbe, újra egy célért küzdhetünk.

A belső középpályásként bevethető Hleba úgy érzi, jó csapat van kialakulóban, mindenkiben nagy a bizonyítási vágy.

– A tavalyi NB II-es gárda magja megmaradt, emellett olyan játékosokat igazolt a klub, akik azonosulni tudnak azokkal a célokkal, amiket kitűztek a csapat elé. Ebben az együttesben van potenciál, nagyon erős a kohézió, ami előnyünkre válhat a bajnokság során. A személyes célom az, hogy segítsek abban, hogy a Szentlőrinc visszakerüljön a második vonalba, újra felépítsem magam és élvezzem a játékot!

Üdvözlünk újra a szentlőrinci fedélzeten, Tamás, és sok sikert kívánunk az előttünk álló szezonra!