Holnap újra pályán második csapatunk!

Fotó: Fábián Laci/Szentlőrinc SE

Az AutoCity Volkwagen Baranya Megyei I. osztály 16. fordulójának „elnapolt” mérkőzése kerül holnap megrendezésre a Szentlőrinc SE Sporttelepen: a középmezőnyhöz tartozó Villány TC-vel csapnak össze fiataljaink.

  

A Villány jelenleg a tabella hetedik pozícióját foglalja el, az előző fordulóban a kék-fehér Komlótól szenvedtek 4-1-es vereséget, de okoztak már váratlan meglepetéseket az idei szezonban, mint például az őszi Mohács elleni pontszerzésükkel (1-1). Gólokban sem szokott hiány lenni a találkozóikon, hála csatáruknak, Kelemen Ferencnek, aki góllövőlista harmadik fokán szerepel a maga tizenöt találatával. A villányi mérkőzésünkön az első félidőben Molnár Tamás által még vezettünk, de a fordulás után négy góllal sikerült megfordítaniuk és megnyerniük a párharcot. Sűrű napjai vannak a Szentlőrinc II-nek, hiszen szombati bajnokit követően, holnap és szombaton is pályán lesznek Szolga Gorán labdarúgói.

– Sűrű hónap áll előttünk, hiszen hét meccset kell lejátszanunk az U19-es és a Megye I. osztályú együtteseinkkel – nyilatkozta Szolga Gorán. – Egy masszív csapatot fogadunk szerdán, tele megyei szinten rutinos, jó labdarúgókkal! A sérültjeink közül sajnos még nem épült fel mindenki, de megfelelő létszámban tudunk szerepelni a mérkőzésen!

 

A 16. forduló mérkőzései: Szentlőrinc II. – Villány TC (május 3., szerda, 17:00).