Hosszabbítottunk belső védőnkkel, Nagy Zsomborral!

Az őszi szezonban rendszerint megbízható, jó teljesítményt nyújtott NB II-es felnőtt csapatunkban Nagy Zsombor, akinek a nyáron lejáró szerződését 2024 nyaráig meghosszabbítottuk.

 

Másfél évvel ezelőtt az Újpesttől érkezett hozzánk Nagy Zsombor, aki mostanra abszolút bebizonyította, hogy érdemes volt szerződtetnünk. A fiatal, mindössze 21 éves, ballábas belső védő az őszi szezonban rendszerint a kezdőben kapott helyet, amit megbízható, jó teljesítménnyel hálált meg. Ennek fényében nem meglepő, hogy klubunk számít rá a továbbiakban is, ezért a nyáron lejáró szerződését már most meghosszabbítottuk 2024 nyaráig.

– Nagyon szívesen hosszabbítottam, mert nagyon jól érzem magam Szentlőrincen, kiváló az öltözői hangulat – mondta Nagy Zsombor. – Emellett természetesen az is sokat nyomott a latban, hogy ilyen fiatalon számomra az az elsődleges szempont, hogy minél többet pályán legyek, minél többet játsszak, amire itt megvan a lehetőségem. Szeretnék tovább fejlődni, ehhez pedig játékpercekre van szükség, amit itt megkaptam. A mérkőzések mintegy hetven százalékán a kezdőben voltam, aminek természetesen nagyon örültem.

Zsombor személyében nem csak egy tehetséges, jó felépítésű védőre számíthatunk a folytatásban, hanem egy remek mentalitással megáldott futballistára. Odateszi magát a meccseken és az edzéseken is, mindent megtesz azért, hogy elérje a céljait.

– Nagyon remélem, hogy a Szentlőrinccel elérjük a elsődleges célunkat, a biztos bentmaradást, de még egy olyan hullámvölgy nem fér bele, mint amilyet ősszel produkáltunk. A keret szerintem többre képes, bízom benne, hogy ezt tavasszal bizonyítani fogjuk. Hosszabb távon a saját célom az, hogy az élvonalban, az NB I-ben szerepeljek, ahogy sok más magyar játékosnak, nekem is ez az álmom – tette hozzá Zsombor.

Sok sikert kívánunk a folytatáshoz szentlőrinci színekben, Zsombor!