Hursán György szentlőrinci színekben folytatja!

Fotó: Kovácsevics Dusán

Tapasztalt, jelentős NB II-es rutinnal felvértezett középpályást szerződtettünk: Hursán György a tavaszi szezonra kölcsönbe érkezett hozzánk a szintén a Merkantil Bank Ligában szereplő Szombathelyi Haladástól.

 

Újabb játékossal bővült NB II-es felnőtt csapatunk kerete. A 26 esztendős középpályás, Hursán György Békéscsabán kezdett futballozni, ahonnan Felcsútra vezetett az útja, innen pedig három évre a német 1860 Münchenhez szerződött, ahol a második csapatban bemutatkozhatott a felnőttek között is. Ezt követően visszatért Békéscsabára, négy szezont játszott a második vonalban, majd egy évre a PMFC-hez került, ősszel pedig már a Szombathelyi Haladás játékosa volt.

– Nagyon szimpatikus csapat számomra a Szentlőrinc, így örömmel vettem, hogy megkeresett – fogalmazott csapatunk új középpályása, Hursán György. – Tetszett az, amit a klub felvázolt, azonosulni tudok az itteni tervekkel, elképzelésekkel, ezért döntöttem úgy, hogy tavasszal itt folytatom. Természetesen szeretnék minél több időt a pályán tölteni, bízom benne, hogy jó játékkal tudom segíteni új csapatomat abban, hogy elérje a célját és bentmaradjon a másodosztályban!

S hogy mit várhatunk Hursántól? Labdabiztos, higgadt középpályás, aki képes a fineszes megoldásokra, és ahogy ő fogalmaz: „inkább labdával, mint labda nélkül”.

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, György!