Húsvét vasárnap is pályán a Szentlőrinc II.

Holnap délután a Siklósi FC csapatához látogatnak fiataljaink az AutoCity Volkswagen Baranyai Megyei I. osztály 23. fordulójában. Az ősszel gólgazdag győzelemben volt részük Szolga Gorán játékosainak, fontos lenne egy újabb siker.

  

A kék-sárga alakulat jelenleg a tabella 12. helyét foglalja el, két ponttal megelőzve bennünket. A tavasz folyamán eddig öt mérkőzése volt Tasselmájer Adrián alakulatának, ezekből háromszor vereséget szenvedtek, kétszer pedig pontosztozkodásra kényszerültek. Ősszel a 8. fordulóban nagyarányú, 7-1-es győzelemmel tartottuk otthon a három pontot, többek között Major Péter öt góljának köszönhetően.

 – Az előző hétvége nem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük, így mindent meg szeretnénk tenni a javítás érdekében – nyilatkozta Szolga Gorán. – Nem szabad kiindulni az őszi párharcból, biztos vagyok benne, hogy keményen meg kell majd dolgoznunk a pontszerzésért!

 

A 23. forduló programja: Siklós-Szentlőrinc II. (április 9., vasárnap, 15:30), Komló-Bóly, Lovászhetény-Szederkény G-S II., Kétújfalu-Nagykozár, Sellye-PTE PEAC II.

A 23. forduló eredményei: Mohács-Villány 3-1.