Igazi rangadó vár ránk itthon, a harmadik helyezettet fogadjuk

Fotó: Fábián Laci/Szentlőrinc SE

A múlt hétvégén idegenben aratott magabiztos siker után a negyedik tavaszi fordulóban ismét saját otthonunkban játszunk, ráadásul nem akármilyen ellenfelet fogadunk, úgyhogy szurkolóink várhatóan jó meccset láthatnak.

 

Három mérkőzésen van túl csapatunk a tavaszi szezonban, és eddig hibátlan a teljesítménye. Hazai pályán a Fehérvár II. és a PTE-PEAC, idegenben pedig a Gárdony ellen győztünk, így mind a kilenc pontot besöpörtük, nem mellesleg egyetlen gólt sem kaptunk, viszont tizenegyet lőttünk.

Jó passzban vagyunk tehát, nincs gond sem a formával, sem az önbizalommal. Szükség is lesz mindkettőre holnap kora délután, mert kemény mérkőzés vár ránk. A tabella harmadik helyén álló Dunaföldvár látogat hozzánk, amely ellen szeptember elején vendégként 1-0-ra győztünk. Leendő ellenfelünk nyert a legutóbbi fordulóban, otthon 5-0-ra verte az Érdet, előtte azonban Kaposváron 4-0-s vereségbe szaladt bele.

– Igazi rangadó vár ránk holnap, hiszen a második helyezett fogadja a harmadikat. Igaz ez még úgy is, hogy a két csapatot azért tizenhárom pont választja el egymástól – fogalmazott vezetőedzőnk, Pichler Gábor. – A Dunaföldvár győzött a legutóbbi fordulóban, tehát a játékosoknak biztosan megvan a kellő önbizalmuk, ráadásul nagy versenyben vannak a harmadik helyért, így motiváltan érkeznek majd hozzánk. Szervezett csapat, többször is láttak minket játszani, ugyanakkor mi is megfelelően felkészültünk belőlük. Ezen a mérkőzésen próbálunk majd olyan dolgokat is mutatni, akár a taktikát, akár a játékot illetően, amilyeneket eddig nem láthattak tőlünk. Mindenképpen azt szeretnénk, ha hazai pályán a mi akaratunk érvényesülne, dominálni akarunk, gólra törően futballozni, nekik kelljen hozzánk alkalmazkodniuk. Egyénileg vannak képességű játékosaik, de ha mi csapatként azt nyújtjuk, amire képesek vagyunk, akkor megszerezzük a három pontot!

Szurkolóinkra természetesen most is nagy szükségünk lesz, bízunk benne, hogy segítenek majd a lelátóról, mindenkit nagy szeretettel várunk!

A 21. forduló programja: Szentlőrinc-FC Dunaföldvár (március 24., vasárnap, 14.00, élő közvetítés a hivatalos YouTube csatornánkon), Fehérvár II.-MTK II., Dunaújváros-Ferencváros II., Érd-Nagykanizsa, Iváncsa-Majos, Kaposvár-Paks II., Mohács-Szekszárd, PEAC-Gárdony.