Itthon hibátlanok vagyunk, vasárnap is nyerni akarunk!

Fotó: Fábián Laci/Szentlőrinc SE

Nagyon fontos mérkőzés előtt áll NB III-as csapatunk, hiszen hazai pályán mindenképpen nyernünk kell annak érdekében, hogy elérhessük céljainkat: vasárnap 15.00 órakor a Bonyhád-Majos együttesét látjuk vendégül.

 

Az előző fordulóban sajnos nem tudtuk begyűjteni mindhárom pontot, a masszív, jó erőkből álló Ferencváros II. otthonában ugyanis 0-0-s döntetlent értünk el. Természetesen senki sem örült a ponthullajtásnak, ugyanakkor mindenki tisztában van vele, hogy idegenben senkivel szemben nem lehet biztosra menni. Most vasárnap azonban ismét hazai pályán játszunk, ahol hibátlanok vagyunk ebben a szezonban: legyőztük az Érdet (4-1), a Gárdony-Agárdot (3-2), a Nagykanizsát (4-2) és a Szekszárdot (2-0) is. A leendő vendégünk, a Bonyhád-Majos ellen feltétlenül szeretnénk folytatni ezt a jó sorozatot, amire meg is van minden esélyünk, ugyanis ellenfelünk a tabella hátsó régiójához tartozik, jelenleg a 12. helyen áll 8 ponttal.

– Az utóbbi időszakban sajnos azt láttuk, hogy a labda birtokában a támadójátékunk nem olyan hatékony, mint korábban, nem voltak meg a kellően jó egyéni teljesítmények. Azon dolgoztunk, hogy ebben előremozdítsuk a csapatot. Ha ez megvalósul, ha sikerül előrelépnünk, akkor biztos vagyok benne, hogy jó esélyünk lesz vasárnap a győzelemre – fogalmazott vezetőedzőnk, Pichler Gábor. – Leendő ellenfelünk a tabella hátsó régiójához tartozik, de mi természetesen senkit sem becsülünk le, tisztességesen felkészültünk a Bonyhád-Majos csapatából. Nagyon bízom benne, hogy a vasárnapi meccsen visszaköszönnek azok a dolgok, amiket a héten gyakoroltunk, és domináns, jó játékkal megszerezzük a győzelmet saját szurkolóink előtt!

 

A 11. forduló programja: Szentlőrinc–Bonyhád-Majos (október 15., vasárnap, 15.00), Fehérvár II.–Nagykanizsa, Érd–MTK II., Kaposvár–Iváncsa, Mohács–Dunaújváros, Dunaföldvár–Paks II., Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Szekszárd, PTE-PEAC–Ferencváros II.