Izgalmas csata vár második együttesünkre holnap

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Vasárnap ebédidőben a nyolcadik helyezett Lovászhetényi FC utazik Szentlőrincre az AutoCity Volkswagen Baranya Megyei I. osztály 24. fordulójában. Bíró Ferenc tanítványai több meglepetést okoztak már az idei szezonban.

 

A lovászhetényi alakulatra az elmúlt években is jellemző volt, hogy izgalmas találkozókat játszanak, ráadásul a feljutásra pályázó csapatokat is gyakran meg szokták lepni, jó példa erre a februári vendégjátékuk Pécsváradon, ahol 2-0-ás hátrányból sikerült felállniuk és pontot menteniük a bajnokesélyestől.  A tabella nyolcadik helyét elfoglaló kék-fehérek ősszel 3-1-es győzelmet arattak felettünk, valószínűleg most sem fognak gólok nélkül maradni a kilátogató szurkolók.

–Egy megyei szinten jó csapat lesz az ellenfelünk vasárnap, tele rutinos, technikailag képzett játékosokka – mondta Szolga Gorán. – Nem könnyíti a dolgunkat az sem, hogy az U19-es együttesünkre szombaton egy 10-12 órás csákvári túra vár, ezt mindenképpen figyelembe kell vennünk a vasárnapi játékperceiket illetően!

 

A 24. forduló programja: Szentlőrinc II.-Lovászhetény (április 16., vasárnap, 12:00), PTE PEAC II.-Siklós, Bóly-Sellye, Nagykozár-Komló, Villány-Pécsvárad, Szederkény G-S II.-PVSK.