Izgalmas mérkőzés vár a Szentlőrinc II-re

Fotó: Kovácsevics Dusán

Holnap 14:30-kor újabb erőpróba elé néz második számú együttesünk: a hatodik helyen tanyázó Lovászhetény otthonába utaznak Szolga Gorán tanítványai az Autocity Volkwagen Megyei I. osztály 9. fordulójában.

 

Az előző szezon tavaszából nem a legszebb emléket őrizzük a Lovászhetény csapatáról: a 2021/2022-es szezon 26. fordulójában a félidőben hiába vezettünk három góllal, a második játékrészre megtáltosodtak a vendégek és 4-3-as sikerrel utazhattak haza Mozsgóról. Átakakult, fiatal csapatunknak most itt lesz a lehetőség, hogy revansot vegyenek. A kék-fehér alakult idén hét mérkőzésből háromszor tudott nyerni, egyszer osztozkodniuk kellett a pontokon és három vereséget szenvedtek el.

 

- A múlt hét után egy teljesen más feladat vár a csapatra! Mivel csak műfüvön edzünk ezért biztos vagyok benne, hogy meg kell küzdenünk a hazai csapaton kívül a pálya talajával is. Megpróbálunk egy izgalmas mérkőzést kiharcolni a rutinos játékosokkal felálló ellenfelünk ellen. – nyilatkozta Szolga Gorán.

 

A 9. forduló programja: Lovászhetény-Szentlőrinc II. (2022.10.15, szombat, 14:30), Pécsvárad-Villány, PVSK-Szederkény G-S II., Komló-Nagykozár, Siklós-PTE PEAC II., Sellye-Bóly.