„Jó eredménnyel szeretnénk befejezni az őszi szezont”

Az utolsó őszi feladata előtt áll NB II-es labdarúgócsapatunk, vasárnap a Gyirmót FC Győr otthonában zárjuk a szezont. Keresztes Bence bízik benne, hogy ponttal, pontokkal jöhetnek majd haza.

 

Az utóbbi négy fordulóban jó teljesítményt nyújtott csapatunk, a Budaörs és a Siófok elleni hazai mérkőzésünket megnyertük, a Szolnokkal ikszeltünk, s csak az éllovas DVSC-vel szemben maradtunk alul Debrecenben. Hét pontot tettek hozzá a fiúk az addigi tizennégyhez, ennek köszönhetően elmozdultunk a kieső pozícióból.

– A válogatott szünet előtt elég nagy gödörben voltunk, az eredmények is ezt mutatják, és persze mi is éreztük, hogy nem megy – mesélte 23 éves belső védőnk, Keresztes Bence. – Arra a kérdésre, hogy miként rendeztük a sorokat, magam sem tudom a választ. Talán a szünetben jobban összeállt a társaság, és az is biztosan segített, hogy végre tényleg hazai pályán, Szentlőrincen játszhattunk. Jó volt újra a saját otthonunkban szerepelni!

Az biztos, hogy a szentlőrinci pálya jó hatással volt a fiúkra, elvégre három meccsen hét pontot szereztek, miközben egy gólt sem kaptak – ráadásul ha bemegy Dulló lövése a Szolnok ellen, akkor meglett volna a száz százalékos teljesítmény. Ugyanakkor az is biztos, hogy megfelelő koncentráció, akarat nélkül nem lettek volna ilyen sikeresek, és rögtön hozzátehetjük, öröm volt látni, hogy sokan gyakorlatilag hibátlanul oldják meg saját feladatukat. Köztük Keresztes is.

– Nekünk minden mérkőzés nehéz, mindegyiken hatalmasat kell küzdenünk azért, hogy sikeresek legyünk. Nagyon örülök annak, hogy az utóbbi időben én is hozzá tudtam tenni a magamét. Úgy érzem, ahogy a többieknek, nekem is helyreállt az önbizalmam, ráadásul rendben vagyok fizikálisan, márpedig csak akkor tudok jól teljesíteni, ha tökéletes az erőnlétem.

Most vasárnap az utolsó őszi forduló következik, csapatunk a Gyirmót FC Győr otthonában zárja a szezont. Keresztes állítólag most is jó passzban van…

– Tényleg rendben vagyok, és az egész csapat készen áll erre a meccsre. Jó eredménnyel szeretnénk befejezni az őszi szezont, pontot vagy pontokat akarunk szerezni! – mondta Keresztes.