Jobbnak bizonyultak az eszékiek

Izgalmas mérkőzésen maradtunk alul horvát ellenfelünkkel szemben a második edzőmeccsünkön a felkészülési időszak harmadik hetén.

Gólgazdak mérkőzésen vannak túl játékosaink. Az idei első hazai felkészülési mérkőzésen a NK Osijek második számú csapatát fogadtuk vendégül és egy jó iramú, harcos találkozó kerekedett ki belőle.

Az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk az eszéki alakulatnak és ennek meg is lett az eredménye, hiszen Pergel Bence révén megszereztük a vezetést és maradt is az 1-0-ás állás a félidőig.

A második játékrészben a horvátok már átvették a mérkőzés irányítását és először 2-1-re fordították az eredményt, ahonnan még sikerült egyenlítenünk ismét Pergel Bence által, de erre újabb két gól volt a válaszuk és végül 4-2-es győzelemmel térhetett haza a vendég együttes.

Vezetőedzőnk elégedett volt az első félidővel, de a második játékrészre már nem tekintett ilyen pozitívan.

- Egy erős horvát csapattal mérkőztünk meg. Az első félidőben működött az amit megbeszéltünk a srácokkal, ezt az eredmény is tükrözte. A második félidőben szétesett a védekezésünk. Négy gólt kapni egy első osztályú csapat ellen sem lehet, főleg nem 45 perc alatt. 

 A folytatásban szerdán Nagykanizsán, majd szombaton az NK Čepin otthonában lépünk pályára.

(kép forrása: Laufer László, Dunántúli Napló)