Jöhet az első hazai siker

Holnap az 5. helyezett Bólyi SE csapatát fogadják fiataljaink hazai pályán a Megyei I. osztály 4. fordulójában, Mozsgón.

 

 

 

A megyei első osztály azon szakaszában járunk, ahol még nehéz meghatározni az erőviszonyokat. Az viszont biztos, hogy a Bólyi SE személyében szívós, sikeréhes ellenfél látogat hozzánk szombaton, Mozsgóra. A megyei kupából ugyan szoros küzdelemben kiestek a Villány ellen, de a bajnokságban eddigi két szereplésük után ezidáig veretlenek: előbb 5-1-re győztek Kétújfalun, majd 1-1-es döntetlent játszottak a Pécsváraddal. 

Rajtunk lesz hát a sor, hogy megtörjük ellenfelünk veretlenségi „szériáját”. Ehhez szükségünk lesz arra, hogy a kezdetektől fogva kikapcsoljuk a játékból Vénosz Somát, aki a tavalyi idényben húsz gólt termelt a Bóly színeiben, s idén már négy találatnál jár két mérkőzésen. Az is kulcsfontosságú lesz, hogy hasonlóan jól védekezzünk a kontrák ellen, mint ahogyan azt a Sellye ellen tettük. Örömteli volt látni, hogy az ormánsági találkozó bizonyos periódusaiban milyen gyorsan szereztük vissza a játékszert az ellenféltől. Ugyanilyen elszántan kell folytatnunk a megkezdett utat!

Hajrá, Lőrinc!