Jókora élvonalbeli rutinnal felvértezett támadót igazoltunk

Fiatal, ambiciózus NB II-es csapatunkba természetesen kellenek tapasztalt játékosok is, ennek szellemében rutinos támadót igazoltunk: nálunk folytatja Grumic Miroslav.

 

Az biztos, hogy Grumic Miroslav személyében nem zsákbamacskát igazoltunk: senkinek sem kell bemutatni a szerb csatárt, hiszen több mint tíz éve Magyarországon játszik. Hatalmas tapasztalattal felvértezett támadó, aki a Kaposvár, a PMFC, a DVTK, a Szombathelyi Haladás és a Zalaegerszeg színeiben nagyon sok meccsen lépett pályára az élvonalban, legutóbb pedig a másodosztályban a 10. helyen végzett Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosa volt.

– Nem árulok el vele nagy titkot, hogy régóta jól ismerem a szentlőrinci vezetőket, jó viszonyt ápolunk – fogalmazott a 37 éves Grumic Miroslav. – A csapatban sok a fiatal játékos, azért jöttem, hogy segítsek, hogy a pályán és azon kívül is példát mutassak számukra. A célunk az, hogy minél előbb biztosítsuk a bentmaradást az NB II-ben. Nem lesz könnyű, mert ez egy erős bajnokság, minden évben egyre erősebb a mezőny, de szerintem nem lehet gond, mert Szentlőrincen sok a tehetséges, ambiciózus fiatal és nagyon jó a szakmai stáb!

– Kellő tapasztalattal felvértezett, hatékony támadót, aki minőségi erősítést jelent, nagyon nehéz ma Magyarországon találni – mondta sportszakmai igazgatónk, Fekete Tivadar. – Nem mellesleg olyan csatárt kerestünk, akinek a személyisége is passzol a klubfilozófiánkhoz. Grumic Miroslav minden feltételnek megfelel, olyan rutinos csatár, aki rengeteget megélt már a pályán, sokat tud segíteni a fiataloknak, nagyon hasznos lehet a csapatunk számára. Amióta hazánkban futballozik, végig kapcsolatban voltunk, végigkísértem a pályafutását, és most nagyon örülök annak, hogy együtt dolgozhatunk vele!

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Gruma!