Kemény mérkőzés vár ránk, a Fradi II. vendégei leszünk

Fotó: kobanyasport.hu

At NB III. Dél-Nyugati csoport 10. fordulójában a Ferencvárosi TC II. otthonában vendégeskedik felnőtt csapatunk, amely természetesen meg szeretné szerezni a kilencedik győzelmét a délelőtti összecsapáson.

 

Nagyon szépen vettük eddig az akadályokat, hiszen kilenc forduló után még veretlenek vagyunk, s mindössze egy mérkőzésen veszítettünk pontokat. Nem kérdés, ugyanígy kell folytatnunk, ugyanis hasonló teljesítményt nyújt riválisunk, az Iváncsa is, amelynek jelenleg ugyanannyi pontja (25) van, mint nekünk.

A múlt hétvégén a Szekszárd ellen kiharcolt 2-0-s hazai győzelem után most vasárnap idegenben lépünk pályára, a Ferencváros II. vendégei leszünk. Az borítékolható, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, a zöld-fehérek ugyanis jól szerepelnek, az élmezőnyhöz tartoznak: 19 ponttal a negyedik helyen állnak! A legutóbbi öt bajnokijukból csak egyet veszítettek el (Iváncsán 5-1-re kikaptak), utána viszont legyőzték otthon a Dunaújvárost (4-0), idegenben a Mohácsot (1-2), hazai pályán a Kaposvárt (1-0), majd ikszeltek vendégként az Érddel (1-1).

– A legutóbbi meccsünkön, a Szekszárd ellen erősen közepes teljesítményt nyújtva hoztuk a kötelezőt. Kontrolláltuk a játékot, nem volt szemkápráztató a futballunk, de megoldottuk a feladatot – fogalmazott vezetőedzőnk, Pichler Gábor. – Az biztos, hogy most vasárnap ennél több kell majd tőlünk, jobb produkcióra van szükség mind az első, mind a hátsó szekcióban, kiemelkedő egyéni teljesítményeket várok. A Ferencváros második csapata ugyanis jól szerepel, szerintem profitál abból, hogy rendszerint nem kap vissza játékosokat, így állandó a keret, stabil labdabirtoklás és fegyelmezett védekezés jellemzi őket. Nehéz mérkőzés lesz, utazunk, ráadásul délelőtt kezdődik, de meg kell tudni oldani ezt a feladatot, amire képes is a csapat, megvan bennünk az a potenciál, ami elég lehet a három pont megszerzéséhez!

 

A 10. forduló programja: Ferencváros II.–Szentlőrinc (október 8., vasárnap, 11.00), Paks II.–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, Dunaújváros–Fehérvár II., Iváncsa–Mohács, MTK II.–Kaposvár, Bonyhád-Majos–Érd, Szekszárd–PTE-PEAC, Nagykanizsa–Dunaföldvár.