Keresztes csodálatos góljával megnyertük a rangadót!

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Óriási csatában szereztünk nagyon értékes három pontot a Dunaföldvár FC Sporttelepen a mai játéknapon: a mezőny egyik legjobb csapatának otthonában Keresztes Bence pazar góljának köszönhetően tudtunk győzni.

 

A harmadik helyezett fogadta a másodikat, vagyis vérbeli rangadóra készült felnőtt csapatunk a Dunaföldvár vendégeként. Mindenki tisztában volt vele, hogy nagyon nehéz meccs vár ránk.

Kétségtelen: az is volt! Nagyon sokáig nem született gól, de ez nem jelenti azt, hogy unalmas lett volna ez a mérkőzés. Hol a hazaiaknak, hol nekünk állt a zászló, mindkét csapatnak voltak lehetőségei arra, hogy előnybe kerüljön, de hol a támadók céloztak rosszul, hol a kapusok védtek jól. Nagy csatát hozott a meccs, kemény párharcokat láthattak a szurkolók (Kakuk Szabolcs játékvezető nyolc sárga lapot osztott ki), látszott, hogy mindkét fél a legjobb teljesítményére törekszik.

A mérkőzés már a hajrájához érkezett, amikor megtört a jég, gól született! Extra kellett hozzá, amit ezúttal Keresztes Bence húzott meg: belső védőnk a saját térfelén állva észrevette, hogy az ellenfél kapusa előrébb merészkedett, nem hezitált, jó 60 méterről célba vette a kaput, és csodálatos gólt lőtt (1-0)! Ezzel a szenzációs találattal szereztünk vezetést, a hátralévő közel negyedórában pedig magabiztosan őriztük előnyünket, így pedig roppant értékes három ponttal lettünk gazdagabbak.

 

 

NB III. DÉL-NYUGATI CSOPORT, 6. FORDULÓ:

FC Dunaföldvár – Szentlőrinc 0-1 (0-0)

FC Dunaföldvár: Vukman - Horváth A. (Károly, 92.), Frőlich (Szedmák, 92.), Bartha, Keringer, Porogi (Pleszkán, 83.), Tóth Á. (Tóth M., 68.), Molnár, Gál, Görög, Kun. Vezetőedző: Varga Balázs

Szentlőrinc: Héninger – Miklós P., Keresztes, Tamás L., Kiss-Szemán – Múcska (Kesztyűs, 71.), Havas, Medgyesi – Grabant, Kiss K. (Németh M., 75.), Rétyi (Szabó Z., 86.). Vezetőedző: Pichler Gábor

Gólszerzők: Keresztes (80.)

 

A 6. forduló eredményei: Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–PTE-PEAC 4-0, Szekszárd–Mohács 1-2, MTK II.–Fehérvár II. 1-1, Ferencváros II.–Dunaújváros 4-0, Paks II.–Kaposvár 1-4, Bonyhád-Majos–Iváncsa 2-3, Nagykanizsa–Érd 4-0.