Kesztyűs Máté és Török Kevin személyében két középpályást igazoltunk!

Fotó: Kovácsevics Dusán

Két új játékossal erősödött a Merkantil Bank Ligában szereplő első csapatunk játékosállománya: a tavaszi szezonban Kesztyűs Máté és Török Kevin is azért küzd, hogy elérjük a célunkat, a bentmaradást.

 

A 25 éves Kesztyűs Máté évekig paksi színekben szerepelt, ahol az utánpótlásban végigjárta a lépcsőfokokat, majd egy Ligakupa-meccsen a felnőtteknél is bemutatkozhatott. Hosszú távon viszont nem sikerült megragadnia az élvonalbeli csapatnál, így először a PMFC-hez került fél évre, majd egy szekszárdi kitérőt követően szerződtette a Dunaújváros. A jelenleg zajló bajnokság őszi szezonjában kirobbanthatatlan volt az NB III-as együttes kezdőtizenegyből, és két gólt is szerzett, vagyis jó passzban érkezett hozzánk.

– Nagyon örültem, hogy megkeresett a Szentlőrinc, mert szeretném megmutatni, hogy megállom a helyem egy osztállyal feljebb, az NB II-ben is fogalmazott Kesztyűs Máté. – Szeretnék minél több percet a pályán tölteni, remélem, hogy a játékintelligenciámmal, a technikai képzettségemmel hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a csapat elérje a célját, és bentmaradjon a második vonalban.

A mindössze 19 éves tehetség, Török Kevin Szegeden kezdte a pályafutását, majd 14 évesen a Budapest Honvéd akadémiájára került, ahol végigjárta a korosztályos csapatokat. Játszott az NB III-as felnőtt együttesben, sőt, a légiós életbe is belekóstolt már, ugyanis egy szezont a Lecce U19-es gárdájánál töltött a Primavera 1-ben. A fiatal játékos kölcsönben tölti nálunk a tavaszi szezont.

– A felnőtt futballban még csak NB III-as tapasztalattal rendelkezem, ezért nagyon jól jött a Szentlőrinc megkeresése, hiszen így egy osztállyal feljebb is megmutathatom, mire vagyok képes – mondta Török Kevin. – Bízom benne, hogy megkapom a lehetőséget, bizonyíthatok és rutint szerezhetek az NB II-ben. Remélem, hogy mindezt eredményes, jó játékkal tudom meghálálni: szeretném érvényesíteni a gyorsaságom és a fejjátékom, hozzá akarok járulni a bentmaradáshoz!

Sok sikert kívánunk nektek szentlőrinci színekben, Máté és Kevin!