Kétgólos győzelmet arattunk a sereghajtó szekszárdiak ellen

Fotó: Fábián Laci/Szentlőrinc SE

Az első félidő végén és a második elején is szerzett egy-egy gólt felnőtt csapatunk az NB III. Dél-nyugati csoportjában, így magabiztosan győzött a sereghajtó Szekszárd ellen a 9. forduló vasárnapi játéknapján. Jövő vasárnap a Fradi II. vendégei leszünk!

 

Kötelező feladat előtt álltunk a 9. fordulóban, hiszen a tabella éllovasaként fogadtuk az utolsó helyezettet, a még nyeretlen Szekszárdot. A mérkőzés elején a vendégeknek még volt egy-két szebb megmozdulásuk, ám a folytatásban már egyértelműen mi irányítottuk a játékot. Helyzetekig is eljutottunk, de egészen a félidő hajrájáig nem tudtunk vezetést szerezni, ám a 39. percben büntetőt ítélt a javunkra Iványi Gábor játékvezető – Grabant Bence pedig értékesítette a tizenegyest (1-0).

A második félidőben már nem kellett ilyen sokat várni a következő gólunkra, hiszen Hleba Tamás szabadrúgása után Rétyi Róbert a 49. percben az ellenfél kapujába juttatta a labdát (2-0). Természetesen ekkor mindenki abban bízott, hogy jön még néhány szentlőrinci találat, s bizony meg is volt az esélyünk arra, hogy tovább növeljük a különbséget. Voltak nagyon veszélyes támadásaink, többször is eltaláltuk a kapufát, de sajnos a hálóba már nem tudtunk ismét betalálni, így maradt a kétgólos győzelem a Szekszárd ellen.

 

 

NB III. DÉL-NYUGATI CSOPORT 9. FORDULÓ:

Szentlőrinc – Szekszárdi UFC 2-0 (1-0)

Szentlőrinc: Héninger – Miklós P., Keresztes (Sághy, 63.), Tamás L., Kiss-Szemán (Németh M., 72.) – Medgyesi, Hleba, Kiss K. – Grabant (Kiss M., 82.), Novák (Szabó Z., 63.), Rétyi (Ulrich, 63.). Vezetőedző: Pichler Gábor

Szekszárdi UFC: Pomozi - Füredi, Ádám (Péter A., 31. (Paksi, 69.)), Fekete, Kiszely (Gulyás, 77.), Ágics, Arena, Gellér, Lékó (Péter D., 77.), Budai, Tokody. Vezetőedző: Mészáros István

Gólszerzők: Grabant (39. perc – 11-esből), Rétyi (49. perc)

 

A 9. forduló eredményei: PTE-PEAC–Paks II. 0-2, Fehérvár II.–Dunaföldvár 2-4, Érd–Ferencváros II. 1-1, Kaposvár–Bonyhád-Majos 1-0, Mohács–MTK II. 0-1, Dunaújváros–Iváncsa 0-5, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Nagykanizsa 5-3.