Kétgólos hátrányból fordítottunk, végül mégsem tudtunk nyerni

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Pokoli rosszul kezdődött csapatunk számára a Nagykanizsa otthonában lejátszott rangadó, hiszen a hazaiak hamar kétgólos előnybe kerültek. Szerencsére felálltunk a padlóról, képesek voltunk a fordításra, de arra már sajnos nem, hogy a meccs végéig megőrizzük egygólos előnyünket.

 

A harmadik helyezett Nagykanizsa otthonába látogattunk, vagyis egy erős ellenféllel találkoztunk, ilyenkor pedig bizony maximálisan kell koncentrálni. A mérkőzés első részében ezt sajnos nem tettük meg. Máskülönben nem fordulhatott volna elő, hogy a 20. percben már kétgólos hátrányban vagyunk – két pontrúgást követően találtak be a kanizsaiak, ami megengedhetetlen.

Nagyon mélyről kellett tehát visszajönnünk, örömteli, hogy ez sikerült! A hazaiak második gólja után mindössze két perc telt el, amikor Csörgő Raul már szépített is, máris jobban nézett ki a helyzetünk. Az első félidő hajrájában pedig betalált Tamás László is, így a szünetre már 2-2-es állással mehettünk – semmi sem volt veszve.

A második félidőre három helyen is változtatott Pichler Gábor vezetőedző, csatába küldte Hleba Tamást, Németh Márkot és Múcska Viktort is. Még nem telt el húsz perc, amikor a mérkőzés során először már nálunk volt az előny: Novák Zsombor góljával átvettük a vezetést (2-3). Jól futballoztunk, úgy tűnt, megnyerjük a rangadót, de a negyedik gólt csak nem tudtuk belőni. Aminek végül megittuk a levét! A 85. percben ugyanis egy bedobást követően Winkler révén egyenlítettek a kanizsaiak, a hátralévő időben pedig már nem tudtunk válaszolni, így értékes két pontot veszítettünk (3-3).

 

 

NB III. DÉL-NYUGATI CSOPORT 22. FORDULÓ:

FC Nagykanizsa - Szentlőrinc 3-3 (2-2)

FC Nagykanizsa: Kálovits – Varga D., Kovaloszki, Bence Sz. (Szanyi, 67.), Szabó P. – Godzsajev-Telmán (Józsa, 86.), Pintér D. – Szilágyi, Winkler, Lőrincz – Kondor (Major, 62.). Vezetőedző: Gombos Zsolt

Szentlőrinc: Szmola – Miklós P., Keresztes, Tamás L., Kiss-Szemán – Medgyesi (Havas, 85.), Kiss K. (Múcska, a szünetben), Kesztyűs (Hleba, a szünetben) – Helesh (Németh M., a szünetben), Csörgő (Novák Zs., 56.), Pataki. Vezetőedző: Pichler Gábor

Gólszerzők: Lőrincz (18.), Kondor (24.), Winkler (85.), ill. Csörgő (26.), Tamás L. (40.), Novák Zs. (63.)

 

A 22. forduló eredményei: Ferencváros II.-Mohács 1-1, MTK II.-Iváncsa 0-3, Majos-Dunaújváros 0-1, Dunaföldvár-PEAC 2-0, Gárdony-Fehérvár II. 3-1, Szekszárd-Kaposvár 1-1.