Kétújfalun javíthat B csapatunk

Vasárnap 1-0-ás vereséget szenvedtek fiataljaink a Siklós FC otthonában. Holnap 17:30-kor az utolsó helyezett Kétújfalu ellen lép pályára B csapatunk a Megyei I. osztály 27. fordulójában.

 

 

 

Horváth Zoltán: - Egy nagyon lelkes és motivált csapattal találkoztunk, akik ellen végig birtokoltuk a labdát, szinte az egész mérkőzést az ellenfél térfelén töltöttük. A minőségi megoldások hiányoztak az ellenfél kapuja előtt. A dobogóért folytatott versenyben ez az elszalajtott három pont nagyon hiányozhat még a későbbiekben.

 

Siklós FC – Szentlőrinc II. 1-0 (0-0)

 

AutóCity Volkswagen labdarúgó megyei I. osztály 26. forduló. Vezette: Takács Gábor. Siklós FC: Szabó, Tóth Levente, Horváth (Schmidt, 61.), Keresztes, Wiesner (Nagy, 86.), Pásztor, Varga, Bősz, Árvai, Obermajer, Geczó (Peschka, 75.). Vezetőedző: Weinert Zsolt. Szentlőrinc II.: Gyalus – Pataki (Nyaka 46.), Baki, Tóth Ottó, Laki (Mozsgai, 46.) – Bálint, Slavonics, Prertzl – Sili, Tóth Máté, Anton (Vörös, 46.). Vezetőedző: Horváth Zoltán.

 

Gólszerzők: Árvai (71.)

 

  

Vasárnap folytatódik a csata a dobogóért fiataljaink számára, hiszen a 15. helyezett Kétújfalu otthonában fog vendégeskedni B csapatunk. Horváth Zoltán reméli, hogy a csapat javítani fogj az előző hétvégi vereséget követően.

 

Abban bízom, hogy a siklósi mérkőzésből tanultunk, és az a különbség, ami a két csapat között van, a pályán is látható lesz – nyilatkozta Horváth Zoltán.