A Kétújfalu következik B csapatunknak

Fotó: Kovácsevics Dusán

Holnap délután 16:00-kor az utolsó helyezett Kétújfalu együtteséhez látogat második számú együttesünk az Autocity Volkswagen Megyei I. osztály 5. fordulójában. Szolga Gorán tanítványai szeretnék megszerezni az első győzelmüket.

 

Nehéz sorsolással kezdett a Szentlőrinc II. a Megyei I. osztályban, hiszen a két bajnokesélyes mellett (Mohács és Pécsvárad) a szintén jó erőket képviselő Villánynál is vendégszerepeltek fiataljaink. Vasárnap délután ahhoz a Kétújfalui SE-hez látogat második gárdánk, amelyik eddig négy mérkőzésből négyszer pont nélkül maradt az elmúlt fordulók során. Nem lesz egyszerű találkozó, az egyszer biztos, hiszen a hazaiak is szeretnének végre pontot, pontokat szerezni. 

- Nehéz találkozóra számítok, ebben a szezonban semelyik ellenféllel szemben sem léphetünk fel a pályára azzal a felfogással, hogy jóval esélyesebb csapat vagyunk. Bízom benne, hogy a fiúk mindent meg fognak tenni a sikeres szereplés érdekében – mondta a Szentlőrinc II. vezetőedzője, Szolga Gorán.

 

A 5. forduló programja: Kétújfalu-Szentlőrinc II. (2022.09.18, vasárnap, 16:00), Mohács-Bóly, Komló-Szederkény, PVSK-Siklós, Sellye-Lovászhetény, Pécsvárad-PTE PEAC II.