Kikaptunk, de nem vallottunk szégyent

A bajnoki cím első számú várományosa, a DVSC otthonában nem sikerült a pontszerzés, de örömteli, hogy most sem maradtunk rúgott gól nélkül.

 

 

A Budaörs elleni győzelem bravúr volt, egy debreceni diadal, vagy egy pontszerzés még nagyobb durranás lett volna. Sajnos nem jött össze. Elsősorban azért, mert a DVSC elleni bajnoki elején kétszer is figyelmetlenek voltunk egy-egy pontrúgást követően, s ezeket a hibákat rögtön kihasználta ellenfelünk, kétgólos előnyre tett szert. Ennek ellenére nem roppantunk össze, a folytatásban is küzdöttünk, hajtottunk, olykor szép akciókat vezettünk. A házigazdák a nagyszünet után növelték előnyüket, hogy aztán Sili révén mi is beköszönjünk – a végszó azonban egy Tischler-gól képében a debrecenieké volt.

Kondás Elemér– Szimpatikus, játszani próbáló ellenfelet győztünk le! A csákvári döntetlen után szerettünk volna javítani, mindenképpen a győzelem volt a cél. Gyorsan előnyt szereztünk, a kontrolláltuk a bajnokit, de kár a kapott gólunk előtti figyelmetlenségért.

Sluka Marián– Felkészültünk a Debrecenből, működött is a taktikánk, de sajnos két szabadrúgás után két gólt kaptunk, utána pedig a hazaiak nagyon okosan futballoztak. A második félidőben akadtak szép támadásaink, sikerült is szépíteni, de a Debrecen más minőséget képvisel.

Csapatunk vasárnap 13 órakor a Siófokot fogadja, a mérkőzésre Kaposváron kerül sor.

 

 

DVSC – Szentlőrinc 4-1 (2-0)

Labdarúgó NB II., 18. forduló. Debrecen, zárt kapuk mögött. Vezette: Szigetvári Márk (Márkus Tamás, Varga II Gábor)DVSC: Gróf – Kinyik (Lakatos, 72.), Szatmári, Pávkovics – Baráth (Talpalló, 63.) – Pintér (Sós, 39.), Bódi, Dzsudzsák (Haris, 63.), Ferenczi – Bévárdi (Tischler, 72.), Szécsi. Megbízott edző: Igor Bogdanovics. Szentlőrinc: Slakta – Molnár, Havas (Dulló, a szünetben), Keresztes, Forgács – Hleba (Lehoczky, a szünetben) – Harsányi (Sili, a szünetben), Kapronczai, Cenaj (Törőcsik, 75.) Kovács D. – Kondor (Nikics, 63.). VezetőedzőSluka Marián.

Gólszerzők: Szatmári (20.), Pávkovics (23.), Sós (48.), Tischler (85.), illetve Sili (79.).