Kiss Krisztián nagyon örül, hogy erős csapathoz szerződött

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Fiatal, mégis jelentős NB III-as rutinnal felvértezett támadó középpályást szerződtettünk: Kiss Krisztián legutóbb a Putnok FC csapatában futballozott, ahol ezüstérmet szereztek az NB III. Keleti csoportjában.

 

Kecskeméten kezdett futballozni, majd 14 évesen a szegedi Grosics Akadémiára került Kiss Krisztián. Végigjárta a ranglétrát az utánpótlásban, hogy aztán a felnőtt mezőnyben már az Újpest színeiben mutatkozzon be: a 2020/2021-es szezonban játszott először a lilák NB III-as második csapatában. A következő idényben már a Hódmezővásárhely együttesét erősítette, majd a legutóbbi bajnoki évadban a Dabast és a Putnokot is megjárta – utóbbival ezüstérmes lett az NB III. Keleti csoportjában.

– Nagyon örülök annak, hogy Szentlőrincre kerültem, mert amellett, hogy egy erős csapathoz igazoltam, a közösség is nagyon jó – fogalmazott 22 éves támadó középpályásunk, Kiss Krisztián. – Vonzó volt számomra, hogy végre olyan együttesnél futballozhatok, amelynek komoly célja van: itt tényleg mindenki azért dolgozik, mindenkinek az jár a fejében, hogy a csapat visszakerüljön az NB II-be! Az előttünk álló szezonban szeretném jó teljesítménnyel segíteni a Szentlőrincet, bízom benne, hogy közösen célba érünk, és ennek köszönhetően a következő idényben bemutatkozhatom a második vonalban.

Kiss Krisztián technikás játékos, jól bánik a labdával, nem mellesleg jó a rúgótechnikája – szívesen áll oda a labda mögé a szabadrúgásoknál. Csapatunkban az utolsó edzőmeccsen már bemutatkozott, a ZTE II. elleni találkozón ő lőtte az első gólunkat.

Bízunk benne, hogy az előttünk álló szezon során még sok gólt lő, és emellett jó néhány gólpasszt kioszt társainak! Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Krisztián!