Középpályás és védő is érkezett csapatunkhoz

Petró Balázs Budaörsön, Kiss-Szemán Péter pedig a Vasas Kubala Akadémiánál töltötte a legutóbbi szezont – bízunk benne, hogy mindkét játékos segíteni tud abban, hogy elérjük céljainkat.

 

 

Miskolcon kezdett el futballozni Petró Balázs, majd hamar az Illés Akadémiára került. Ott nevelkedett, végigjárta a korosztályos csapatokat, majd 18 évesen bemutatkozott a Szombathelyi Haladás NB I-es felnőtt együttesében. Ezt követően kölcsönben játszott Budaörsön és a Győri ETO-nál is, aztán visszakerült a Haladáshoz, végül innen ismét az NB II-es Budaörshöz vezetett az útja – onnan került most hozzánk.

– Lejárt a szerződésem a Budaörsnél, én pedig mindenképpen váltani szerettem volna, így találtunk egymásra a Szentlőrinccel – mondta a 24 éves támadó középpályás, aki kifejezetten jó viszonyban van a labdával. – Nagyon szimpatikusak voltak azok a tervek, lehetőségek, amiket a klub felvázolt, örömmel jöttem ide. Bízom benne, hogy jó szezonunk lesz, amiből én is egyenletesen jó játékkal veszem ki a részem!

Kiss-Szemán Péter személyében egy tehetséges fiatal érkezett hozzánk, egy évre kölcsönbe jött a Vasastól. Egerben indult a pályafutása, onnan a Vasas Kubala Akadémiára került, ahol legutóbb az NB I-es U19-es csapatban szerepelt, és ezüstérmet ünnepelhetett. A nyáron profi szerződést kapott az angyalföldi klubtól, a felkészülést az NB II-es felnőtt együttesnél kezdte el, de aztán jött a Szentlőrinc…

– A több játéklehetőség reményében érkeztem ide, bízom benne, hogy ennek köszönhetően tovább fejlődöm – fogalmazott a 19 éves bal oldali védő. – Az első két fordulóban pályára is léphettem, játszottam a Szolnok és a PMFC ellen is, aminek nagyon örültem. Mindent meg fogok tenni azért, hogy a folytatásban is bizalmat szavazzon nekem a szakmai stáb, remélem, hogy jó játékkal tudok hozzájárulni a csapat teljesítményéhez.

Sok sikert kívánunk mindkettőtöknek szentlőrinci színekben!