Komlón maradt a három pont

Sok gólos mérkőzésen maradtak alul fiataljaink a Komlói Bányásszal szemben.

Sajnos már az összecsapás legelején megszerezték az előnyt a komlóiak, hiszen Miltner Szabolcs a 4. percben megszerezte a vezetést. A 36. percben aztán Doboviczki Béni kettőre növelte a hazai előnyt és a szünetre 2-0-ás komlói vezetéssel vonulhattak be a csapatok az öltözőbe. A második félidőt megint a házigazdák kezdték jobban: egy perccel a sípszó után Miltner Szabolcs megszerezte a második gólját is. Az 54. percben aztán jött az első szentlőrinci találat Vörös Zalán révén, azonban hat perccel rá már válaszoltak is vendéglátok Doboviczki Béni második találatával. Ismételten nem kellett sokat várni a további gólokra: hat perccel a negyedik komlói gól után először Tóth Máté Zsolt a 64. percben, majd Kovácsevics László a 66. percben értékesítette a helyzetét és az eredményjelzőn így 4-3-as hazai vezetés szerepelt. A találkozó legvégéig volt lehetősége a pontszerzésre fiatal csapatunknak, de a 87. percben Miltner Szabolcs harmadik találata is megszületett és ezzel az 5-3-as végeredmény is a Sport36 Komlói Bányász javára.

A mérkőzés után Lóth József a korai kapott gól miatt volt bosszús.

- Jó lenne most már úgy kezdeni egy meccset, hogy elkerüljük a korai kapott gólt, ami teljesen megváltoztatja a mérkőzés további menetét. Nagyon nehéz úgy futballozniuk fiataljainknak, hogy folyamatosan az eredmény után kell szaladniuk. A második félidőt ismét kapott góllal kezdtük, de a fiúk fel tudtak jönni és az utolsó percekig úgy nézett ki, hogy még a pontszerzés is benne van a pakliban. Dicséret illeti a csapatot, hogy volt tartásuk.

AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály 10. forduló:
Sport36 Komlói Bányász - Szentlőrinc SE II. 5-3 (2-0)

Szentlőrinc SE II.: Berki - Tóth O., Varga, Paizs, Mozsgai (Vörös, 46.) - Slavonics (Koleszár, 88.), Gálffy - Kovácsevics, Pretzl, Tóth M. Zs. - Gellén
Gólok: 1-0 Miltner (4.), 2-0 Doboviczki (36.), 3-0 Miltner (46.), 3-1 Vörös (54.), 4-1 Doboviczki (60.), 4-2 Tóth M. Zs. (64.), 4-3 Kovácsevics (66.), 5-3 Miltner (87.)

(Kép forrása: www.magyarfutball.hu)