Korábbi utánpótlás válogatottat szerződtettünk

Kovács Dávid fiatal kora ellenére már másodosztályú tapasztalattal is rendelkezik, a legutóbbi szezonban pedig a Tiszakécskét  erősítette.

 

 

A 22 éves, bal- és jobb szélen egyaránt bevethető támadó a Vasas Kubala Akadémián nevelkedett. Ezután a BFC Siófoknál töltött két év alatt közel 36 másodosztályú mérkőzésen kapott szerepet fiatal kora ellenére. A következő állomása a szintén NB II-es Soroksári SC volt, ahonnan végül a 2019/2020-as szezonban a Merkantil Bank Ligába feljutó Duna Aszfalt TLC szerződtette.

 

- A szezon elején jött egy lehetőség Szentlőrincről, hogy itt kezdhessem a felkészülést és ha a szakmai stáb úgy gondolja, hogy segítségére lehetnék a csapatnak, akkor nem lesz akadálya annak, hogy itt folytassam a karrierem. Nagyon örülök, hogy élni tudtam ezzel a lehetőséggel, valamint, hogy egy profi szakmai stábbal dolgozhatok együtt ebben a remek közegben. Céljaim nem változtak az előző állomáshelyeimhez képest se: minél több percet szeretnék a pályán tölteni, gólokat, gólpasszokat szerezni és minél jobb teljesítménnyel segíteni szeretnék a csapatnak és a klubnak a közös célok teljesítésében. Azt gondolom, hogy a mostani NB II-es mezőny a legerősebb lesz az eltöltött 4 másodosztályú szezonomból, de az a véleményem, hogy a mi fiatal, sikerre éhes csapatunk, ha összekovácsolódik és jó erőállapotban lesz, akkor egy nagyon jó eredményt érhetünk el. A háttér adott, nekünk minden meccsen a legjobbunkat kell produkálni és úgy látom, hogy el is fogjuk érni a céljainkat!

 

Sok sikert kívánunk Neked szentlőrinci színekben, Dávid!