Kupacsata vár csapatunkra!

A szerdai bajnoki után szombaton (15.00) a Magyar Kupában vár feladat csapatunkra: a BKV Előre otthonában kell kiharcolnunk a továbbjutást.

 

A Magyar Kupa hatodik fordulójában a BKV Előre együttesét sodorta utunkba a sorsolás. Leendő ellenfelünk az NB III. Nyugati csoportjában szerepel, nem túl sikeresen: a 18. helyen áll a húszas mezőnyben, kilenc mérkőzéséből mindössze egyet nyert meg.

– A kupában sosincs favorit, az alacsonyabb osztályú csapat könnyen kiverheti a magasabb osztályban szereplőt! – fogalmazott vezetőedzőnk, Marián Sluka. – Aki elindul ebben a sorozatban, mind tovább akar jutni: így vagyunk ezzel mi is. Maximalista vagyok, szeretném, ha sikerrel vennénk ezt az akadályt. Úgy látom, a csapat is vevő erre, a fiatal játékosaink tisztában vannak azzal, hogy ez egy újabb jó lehetőség arra, hogy felhívják magukra a figyelmet.

Csapatunkban ezúttal biztosan pályára kerülnek olyan játékosok is, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak.

Szeptember 19., szombat, 15.00: BKV Előre–Szentlőrinc.

Hajrá, Szentlőrinc!

A Magyar Kupa hétvégi fordulójában további négy baranyai csapat érdekelt még: a PMFC a Makó vendége lesz, a HR Rent-Kozármisleny a Tatabányát, a Mohácsi TE 1888 az élvonalbeli Budafokot, a PTE-PEAC pedig a Salgótarjánt fogadja.