Ma délután végre hazai pályán a Szentlőrinc II.

Szombat délután az előző fordulókból megszokott 16 órai kezdettel ismét pályára lép második csapatunk, ezúttal már a Szentlőrinc SE Sporttelepen: a remek formában lévő Sport36 Komlói Bányász látogat fiataljainkhoz.

 

Régen kezdte ilyen jól a bajnokságot a kék-fehér Komló: öt fordulót követően négy győzelemmel és csupán egy döntetlennel büszkélkedhetnek, a tabella második fokát pedig magabiztosan őrzik. Nagy Gábor együttese kellemes meglepetést okozott a Megyei I. osztályban ezzel a formával, viszont egy dolog biztos: nem vár egyszerű feladat a Szentlőrinc II-re a ma délutáni összecsapáson, de a hazai pálya és a lőrinci közönség erőt adhat a pontszerzéshez.

- A jó erőkből álló Komló ellen következik az újabb megmérettetés, tudomásunk szerint a nyáron nagy átalakuláson mentek át, a tabella pedig azt mutatja, hogy eddig ez sikeresnek mondható. Az U19-es csapatunkra egy komoly rangadó vár vasárnap a Kozármisleny otthonában, így a fiúk egy izgalmas hétvége elé néznek! – fogalmazott Szolga Gorán.

 

A 6. forduló programja: Szentlőrinc II.-Komló (2022.09.24, szombat, 16:00), Kétújfalu-PTE PEAC II., Lovászhetény-Siklós, Villány-PVSK, Nagykozár-Mohács, Bólyi-Pécsvárad, Szederkény G-S II.-Sellye.